Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Bármilyen zselé lakkot lehet...

Bármilyen zselé lakkot lehet használni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tudnátok abban segíteni, hogy ha Diamond Nails lámpám van itthon, akkor másmilyen márkájú zselé vagy géllakkot is használhatok hozzá vagy csak Diamond Nails-t? Egyáltalán mi a különbség a zselé és géllakk között? Bármelyiket lehet használni uv/led lámpával? És a körömnyomdát is lehet használni géllakkal/zselélakkal? Előre is köszönöm... és Kellemes Ünnepeket Mindenkinek! :)
2016. dec. 24. 21:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Bármilyet lehet használni, természetesen.

A gél lakk félúton van a tartós körömlakk és a műköröm között, 2-3 hétig tart, de alapréteggel és fedővel is jóval vékonyabb réteg, mint egy műköröm.

És nem lehet vele hosszabbítani a körmöt.

Picit rövidebb a kötési idő is. Leoldható.

Zselés műkörömre gondolsz zselé alatt?

Akril alapú, "rendes" műköröm megépítésére is alkalmas, tehát a hossz és forma bármilyen lehet.

Első építés után csak tölteni kell.

Sokkal több díszítésre van lehetőség. Ha jól megcsinálták, akkor lenöveszteni vagy lereszelni lehet, nem leoldható, és jó vastag rétegben van a körmön.

Lehet kombinálni is, én építőzselét használok alapnak, és arra gél lakkot.

Körömnyomdát mindkettőre tudsz tenni, ha erre teszel fedő réteget, akkor jó tartós, ha csak körömlakkot, akkor kb. egy hétig tart.

Nem írtad, hogy milyen lámpa. Ledeset még nem próbáltam, azt gél lakknál dicsérik, de azt nem tudom, hogy zselénél lehet-e egyáltalán használni.

2016. dec. 25. 08:56
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséged!:) Nem, engem kizárólag természetes körömmel kapcsolatban érdekelnek ezek a dolgok, műkörmöt nem szeretnék. [link] Ezt néztem ki magamnak, ennél zselé lakkot ír, akkor géllakkot már nem is vehetek mellé? Ez jó választás lenne otthonra, természetes köröm festéséhez?
2016. dec. 25. 09:57
 3/4 A kérdező kommentje:
Mostmár azzal kapcsolatban vannak kételyeim, hogy UV vagy LED lámpát vegyek? Bár ahogy olvasom, az nagy előnye az UV lámpának, hogy bármi megköt alatta...
2016. dec. 25. 10:33
 4/4 A kérdező kommentje:
[link] Vagy ez jobb lenne? Ez UV LED. Az mit jelent pontosan? Ezt is mindenféle lakkhoz lehet használni?
2016. dec. 25. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!