Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hétköznapra, egyetemre fényes/...

Hétköznapra, egyetemre fényes/csillámos szemfesték?

Figyelt kérdés

Eddig csak mattot használtam, estére, bulira, alkalmakra stb. fényeset. Most több palettával is szemezgetek, mindegyikben vannak selyemfényű és fényes árnyalatok is, viszont annyira szépek és természetesek, hogy szerintem vállalható nappali sminkhez is.

Ti mit gondoltok? 2 matt és 2 fényes párosítás?

2016. dec. 19. 16:34
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha minden más visszafogott, és mondjuk csak hangsúlyként viszed fel a belső szemzugra, a szemhéj közepére vagy a szemöldök alá vékony rétegben, akkor oké.
2016. dec. 19. 16:35
 2/7 anonim ***** válasza:
16%
naná, de el ne felejtsd hozzá a 12 centis műszempillákat napellenzőnek
2016. dec. 19. 16:39
 3/7 anonim válasza:
88%
Nekem az a véleményem, hogy amiben jól érzed magad, azt használd!
2016. dec. 19. 16:41
 4/7 anonim ***** válasza:
24%
Ööö hát ha te ezért jársz egyetemre...
2016. dec. 19. 17:21
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nehogy mar amiatt ne merd hordani mert a neten leszol par anonim ember! Nyugodtan, szerintem semmi problema nincs vele :)
2016. dec. 19. 19:19
 6/7 Metionin ***** válasza:
100%

A visszafogott, természetes színeket kend fel nyugodtan. Nekem van egy ilyen palettám

[link]

és az ezüstös és a fehér árnyalatokat simán felteszem hétköznapra is az egyetemre, hozzá natúr rúzs és egyáltalán nem kihívó. Sőt, csökkenti is az éjszakai munka vagy a vizsgaidőszak által kihozott "fáradt szem effektust".

És kedves 4-es válaszoló, egyetemre nyilván azért járunk, mert tanulni akarunk és mert ez kell ahhoz, hogy az általunk elképzelt jövőkép teljesüljön. Miért baj, ha valaki szeretne ott is jól kinézni? Kevesebb lesz a tudásom, netán megbukok, ha néhány órára szemhéjfestékben ülök be? Ha visszafogott, nem útszélis, akkor bárhova bármikor viselhető.

2016. dec. 19. 19:46
 7/7 anonim ***** válasza:
68%
Nappali sminknel azt tanitjak a sminksulikban, h nem csilloghat, mattnak kell lennie es min 3 szinbol kell h alljon. De az h te miben erzed magad szepnek abszolut a te dologd. A lenyeg az h elonyos legyen
2016. dec. 19. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!