Hétköznapra, egyetemre fényes/csillámos szemfesték?
Eddig csak mattot használtam, estére, bulira, alkalmakra stb. fényeset. Most több palettával is szemezgetek, mindegyikben vannak selyemfényű és fényes árnyalatok is, viszont annyira szépek és természetesek, hogy szerintem vállalható nappali sminkhez is.
Ti mit gondoltok? 2 matt és 2 fényes párosítás?
A visszafogott, természetes színeket kend fel nyugodtan. Nekem van egy ilyen palettám
és az ezüstös és a fehér árnyalatokat simán felteszem hétköznapra is az egyetemre, hozzá natúr rúzs és egyáltalán nem kihívó. Sőt, csökkenti is az éjszakai munka vagy a vizsgaidőszak által kihozott "fáradt szem effektust".
És kedves 4-es válaszoló, egyetemre nyilván azért járunk, mert tanulni akarunk és mert ez kell ahhoz, hogy az általunk elképzelt jövőkép teljesüljön. Miért baj, ha valaki szeretne ott is jól kinézni? Kevesebb lesz a tudásom, netán megbukok, ha néhány órára szemhéjfestékben ülök be? Ha visszafogott, nem útszélis, akkor bárhova bármikor viselhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!