Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi a véleményetek a Catrice-ről?

Mi a véleményetek a Catrice-ről?

Figyelt kérdés

2016. dec. 18. 11:07
 1/9 anonim ***** válasza:
28%

Essence, Catrice - ugyanaz a gyártó,ugyanaz a minőség.

Ezeket a termékeket tiniknek,vagy kezdő sminkelőknek ajánlják,így a minőségük egyáltalán nem kiemelkedő, bár nagyon ritkán ki lehet fogni minőségire hajazó termékeket.

A körömlakkok nagyon kevés ideig bírják körmön, én még száradás után 1 nappal is ragacsos/gumis tapintása van a körömnek.

A többi termék egyáltalán nem tartós, a szemhéjpúdereknél felkenés után nem is látszik,hogy valójában milyen színű, 0 a pigmentáltságuk.

Tehát én azt gondolom,hogy a Sleek, Makeup Revolution márkák milliókkal jobban megérik a Catrice-nél még akkor is,ha 1-2 ezressel drágábbak.

2016. dec. 18. 11:35
 2/9 anonim ***** válasza:
91%

Van néhány termékem tőlük. Pl. Primer, korrektor és szemöldök formázó.

Nekem bejött, bár alapozóból L'oreal true match van.

Én úgy vagyok vele, hogy elolvasom a krémmánia nevű oldalon a véleményeket a különböző smink termékekről és mindenből a maga kategóriájában a legelfogadhatóbbat veszem (független a márkától).

Ha ajándékba adok valamit azt us ugyanitt nézem meg, hogyan véleményezték az emberek.

Szerintem a Catrice jó, de nem minden termékében. Amúgy változatos a termékpaletta. Nekem úgy összességében bejön!

2016. dec. 18. 11:37
 3/9 anonim ***** válasza:
91%
Van tőlűk több termékem.Pl.:A camouflage korrektort imádom a tégelyes változatban,sok ideje meg van.Viszont van egy palettám amit ajándékba kaptam,az nem elég pigmentált van egy hasonló színekből álló az essenceből az meg nagyon jó.Szóval ez változó szerintem.Énis sokat használom a krémmánia nevű oldalt,hogy elkerüljem a felesleges vásárlásokat! :)
2016. dec. 18. 12:17
 4/9 anonim ***** válasza:
27%
Utálom ezt a márkát, én még jó sminktermékkel nem találtam a Catrice-től. Akkor inkább már Maybelline, Rimmel, amik nem olyan sokkal drágábbak, és már középkategória.
2016. dec. 18. 13:12
 5/9 anonim ***** válasza:
68%
Nekem nincs bajom vele.Szeretem:)
2016. dec. 18. 17:56
 6/9 anonim ***** válasza:
89%

Az első válaszolóval nem értek egyet, hiszen egyáltalán nem tiniknek való márka.

Kérdező, érdemes követni Kulcsár Edina (Miss World Hungary 2014) oldalát Facebookon (Instagramon is), mert ő folyamatosan véleményezi a Catrice termékeket és folyamatosan kiposztolja az aktuális kedvencét.

Egyébként én is szeretem a márkát. Kedvencem a Camuflage tégelyes korrektor és az ajakdúsító szájfényt.

2016. dec. 18. 18:03
 7/9 anonim ***** válasza:
88%

Jo marka, kedvezo aron. :)

van koztuk olyan, ami jobban megeri mint egy dragabb kozmetikum.

Pl egy Maybelline,Rimmel kozt is van olyan, ami nem teljesit olyan jol.

Szoval lehet jokat kifogni itt is, de akar rosszakat is, de meg nem talalkoztam rosszal.:)

2016. dec. 18. 18:08
 8/9 anonim ***** válasza:
91%
Az tény, hogy ugyanaz gyártja, mint aki az Essence-et, viszont szerintem lényegesen jobb márka, és árban sincs nagy különbség. Nyilván nem egy MAC minőség, viszont szerintem drogériás viszonylatban jó márka.
2016. dec. 19. 20:15
 9/9 anonim ***** válasza:

Én szeretem!

Alapozóból a Hd liquid alapozót használom, ami baromi szép bőrt kölcsönöz, erős fedése van!

Korrektor : camouflage tégelyes, ecsetes

Szemceruza: long lasting fekete szemceruza ( egesz nap rajtam van, birja 8 oran keresztul, nem kenodik,nem kopik,imadom!)

Szempillaspiralt is azt hasznalok, bar van Astoros is.

Koromlakkjai nekem 4 napig birjak (mosogatassal egyutt )

En imadom, jo termekei vannak! Az osszetevoi sem olyan karosak,ami plusz pont nalam!

2016. dec. 29. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!