Miss sporty eyebrow kit lejon mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nemreg vettem egy miss sportys szemoldokfesto keszletet vagy nem tudom hogy mondjak magyarul. Es ilyen kicsit kremes allagu a sotet szin benne es felkentem szemoldokomre, jo is volt meg minden csak lejon. Hozzaerek es rajta marad a kezemen. Felek h a suliban megvaksrom a szemoldokom es a fel arcom barna lesz. Mit lehet ellene tenni?2016. dec. 16. 15:32
1/3 anonim válasza:
Vegyél rá átlátszó szemöldökfixálót. Bár a jobb minőségű szemöldök formázókban van vax is hogy ilyen elkenődés ne forduljon elő.
2/3 anonim válasza:
En mondjuk ezen tul lendulok ugy, hogy vagy lefixalom normalisan, vagy nem nyulkalok az arcomhoz, vagy nem festem ki magam...
3/3 anonim válasza:
Ha csak a krémes állagot használnám, nekem is lejönne, kell rá a por, +én a szemöldökfésűre szoktam fújni hajlakkot es azzal átmegyek rajata óvatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!