Melyik parfüm lehet ez?
Figyelt kérdés
Még körülbelül másfél éve éreztem egy parfüm illatát, és láttam az üvegét is. Annyi maradt meg az üvegéből, hogy ilyen sárgás színű, és a teteje egy eléggé méretes virágforma. Az illata pedig isteni..:D Igen, tudom, ez relatív, csak nagyon szeretném megtalálni. Nézelődtem drogériákban, de nem sikerült kiszúrnom. És neten sem. Hátha használja valaki, és tudna benne segíteni. :)2016. dec. 13. 10:50
2/11 A kérdező kommentje:
Sajnos nem. Ennek a kupakja magas, amit pedig szeretnék kideríteni, annak inkább szélesebb.
De nagyon köszönöm azért!
2016. dec. 13. 11:37
4/11 anonim válasza:
Nina Ricci - L'air du temps, vagy Marc Jacobs - Daisy
5/11 A kérdező kommentje:
Nem. Ilyen kis letisztultabb volt.
De neked is köszönöm!
Most én is megint elkezdtem keresgélni. Sok virágos kupakos van, de valahogy egyik sem..:/
2016. dec. 13. 12:08
6/11 A kérdező kommentje:
A 2-es kommentelőnek írtam eredetileg, de ugyanaz igaz a 3. válaszára is. :)
2016. dec. 13. 12:09
8/11 anonim válasza:
9/11 A kérdező kommentje:
Továbbra sem nyert egyik sem.
2016. dec. 13. 12:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!