Ha egy fiú megpuszil akkor érzi rajtam a sminket?
Figyelt kérdés
Sima arc puszira gondolok.Ha van rajtam alapozó,púder,akkor azt érzi rajtam?Úgy értem a szagát,ízét?Csak azért kérdezem mert nem sminkelem magam,és érdekelne,ha majd elkezdeném:)2010. máj. 2. 11:03
11/17 anonim válasza:
Most melyik állítás az igaz?
"Ja am bőrhibás vagyok,úgyhogy nem hanyagolom a púdert,meg alapozót,korrektort:D"
Vagy
Ja am bőrhibás vagyok,úgyhogy nem hanyagolom a púdert,meg alapozót,korrektort:D
Az egyikbe azt állítod hogy te nem haszbnálsz még sminket a másikba meg azt hogy te aztán akkor is kenni fogod magad ha azt látni, érezni is lehet
12/17 anonim válasza:
Bocsi a másik állítás az ez :D
"Csak azért kérdezem mert nem sminkelem magam,és érdekelne,ha majd elkezdeném
13/17 anonim válasza:
Ha normálisan vagy kisminkelve, akkor nem érzi se ízét, se szagát, se az érintését.
Ha kell segítség a sminkeléshez, írj, a tesóm sminkes.
14/17 anonim válasza:
Neten tuti meg tud tanítani a tökéletes sminkelésre :)
15/17 anonim válasza:
Ha nem értelmi fogyatékos, akkor simán. Szakácskönyvből nem lehet főzni?
16/17 anonim válasza:
Attól függ...a szemednél miért érezni?ott nem puszil meg O.o De látja.
Szerintem érzi (lány vagyok),mert van kis illata is. : )
17/17 anonim válasza:
az én barátom észreveszi ha van rajtam alapozó, mert érzi az illatát, de nem zavarja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!