Milyen körömlakkot hordotok általában?
Figyelt kérdés
2016. dec. 10. 11:26
1/11 anonim válasza:
Én általában nude színeket, de ha éppen egy fehér esetleg fekete vagy valamilyen más feltűnőbb szín illik az aznapi öltözködésemhez akkor szívesen viselem azokat a színeket is. Alapjába véve szerintem a legnőiesebb színek a nude-ok es a fehérek. A metálosakat is szépnek talalom azért:)
2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2016. dec. 10. 14:55
3/11 anonim válasza:
szinte csak a piros árnyalatait (csillám meg minden kiegészítés nélkül)
4/11 anonim válasza:
Szeretem a klasszikus pirosat,
a nude-ot, gyöngyházfényű fehéret, márványos kékes-zöldet.
Szívesen variálom őket fényes és matt színű fedőlakkal, csillámokkal, illetve tükörporral (mirror powder).
Általában ezeket használom.
5/11 anonim válasza:
a tükörport kipróbálnám. hol lehet venni?
nem vagyok pesti.
6/11 anonim válasza:
Én a Moyra webshopjából rendeltem 950 Ft-ért.
Nagyon megéri és nagyon kevés kell belőle a körömre,így sokáig elég.
Itt a link: [link]
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2016. dec. 10. 19:11
8/11 anonim válasza:
köszi, 6. megnézem a szállítási díjakat is.
9/11 anonim válasza:
Nekem kékből van a legtöbb. Lila, zöld, sárga, narancs. Pirosból próbálok minél feltűnőbbet.
Nekem ezek a tipikus színek nem tetszenek. Nude nincs, rózsaszínből csak feltűnő.
De a kék nagyon kedvencem.
10/11 anonim válasza:
Általában évszakhoz alkalmazkodnak a körmeim. Tavasszal paszteles világos színek, kellemes zöld, rózsaszín lila kék mind világos pasztel árnyalatban, nyáron élénk neon színek, ősszel szürke, barna nude-ok piros ányalatai, avar színek sötétlila(pl padlizsánlila) úgynevezett "piszkos szinek"(kicsit szürkésebb, barnásabb árnyalatú pasztel közepes kélységű színek) télen pedig fehér kékek, bordó szürke ünnepek környékén csillogó színek(ezüst arany, metálszínek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!