Mit jelent/jelképez az ilyen karkötő? (kép lent)
Mit jelképezhet,jelenthet az ilyen karkötő? Egyáltalán miből van és hogy rakják fel?
Amúgy jelen valamit...
Ezek ilyen szex karkötők...
Angliában terjed el !
Olvastam róla egy cikket és abban azvolt h minden szín mást jelent és az angliai csajok azt csinálják hogy felvesznek különböző jelentésűeket és ha azt letépi róla a fiú akkor muszáj neki megtenni vagy kiröhögik...
Nekem is volt ilyen nagyon szerettem ...
Csak véletlen elárultam h szex karkötők és a fiúk letépkedték :D
Amúgy a fekete a szexet jelenti a zöld az ölelés a piros az smárolás a sárga a nyak harapdálás és így tovább :D
szia. nekem is van ilyen karkötőm . feketébe és rózsaszínbe imádom hordani őket. És nekem is valamelyik nap mondták h vmelyik azt jelenti ,hogy anális,orális szex ...stb.
Engem ez nem igazán rémített meg h mit jelent gondoljon mindenki azt amit akar én nekem tetszik és azért viselem. ;)
különben pedig úgy kell felrakni őket ,hogy fogsz 2 db-ot és ellenkező irányba egymásba helyezed őket, ezután pedig mind a kettőnek kihúzod a végét, és ennyi.
Bijou Bridget : 100ft/db
Retro Jeans: 1000 ft de jobb minőségű és tartósabb:D
nekem is ilyen fekete zöld van..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!