Hogyan nevezik a tescoban lévő asztalkát vagy pult szerűséget amin a rúzsok vagy a szempilla penderítők vannak, vagy ti lányok, hogy is nevezitek. (22F)?
Szeretnék a barátnőmnek egy olyan smink pultot venni, nagyon megtetszett, hogy van benne világítás kicsi átalakítással egy fantasztikus sminkasztal lehetne belőle karácsonyra, de bárhogy keresek rá, nem találom.
Rövid leírás mire is gondolok balról indulva íves világító szél, középen illetve jobb és bal oldalon tükör (bár a középsőre nem emlékszem tisztán, de én biztosan tennék bele) és ilyen kis fakkokban pedig talán rúzsok voltak meg ilyen tester cuccok és megint csak egy az íves világító széle.
Na valahogy így néz ki :D
És ha esetleg valaki informáltabb lenne nálam,és meg tudná válaszolni, hogy lehet -e ilyet kapni vagy ők, honnan veszik stb azt megköszönném
Szerintem simán sminkes pult vagy polc.
Ezeket szerintem csak a boltok tudják megrendelni, de nézz utána különböző sminkes- és pipereasztaloknak, van olyan, ami hasonló, modern, fiókos, világítással ellátott stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!