Nektek hány cm-es a csuklótok kerülete?
14 cm (szinte mindig az enyém volt a legvékonyabb az ismerőseim közül :D befért oda, ahova másé nem), 40/N 163. 84 kilósan is ekkora volt, 62 kilósan is. Testépítésben jó, mert nagyobb lesz a kontraszt :D
Nem túl vékony a csuklód. Szokatlanul vékony, az átlagnál vékonyabb, ennyi. Ha 190 centis lennél, akkor se lennél túl magas, csak szokatlanul magas. Ezek a számok szórnak, nincs mindenki az átlag közelében... Egy vékony csukló miatt nemigen lehet hátrányod sem, ez a nagy magassságra már nem lenne igaz.
Csuklo:12 cm kor 21/L 168 cm
Nagyon vekony csuklom van mar kiskorom ota, de ami azt illeti az osszes baratom imadta es valamiert az osszes ferfinak tetszett, mert azt gondoltak hogy kis torekeny vagyok. :)
Az osszes fiubaratom nezegette, hogy ateri ketszer is es meg ugybis befer melle valami. Ez nem tudom miert aranyos, de a vedjegyemme valt, es regebben mindig vastag csuklot szerettem volna,mert irigykedtem mas lanyokra es hogy nem vagyok tokeletes, de ma mar buszke vagyok ra. :)
Wow. 12 centisek :D Szerintem is aranyos, de eleve kedvelem a pici dolgokat. Engem ugyan (az első voltam) senki nem nézett törékenynek a 60-80 kilómmal és az amúgyis stramm testfelépítésemmel... Csak a csuklóm vékony. Nekem bejön, annyira kis karcsú, a kezem is mindig az volt, 25-30 kiló plusznál oda nekem még nem megy semmi :)
Nekem is körbefogja néha a párom, neki is tetszik, hogy olyan apró... Na ja, az ő keze nagy. Maga a kezem egyébként nem pici, csak olyan normális női méretű. Láttam sokkal-sokkal kisebbeket.
Nekem 16. Hát ja, ha valkinek hát nekem elég vastag csontjaim vannak. De nem zavar. :D
169 cm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!