Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Akril/porcelán por? Liquid/víz...

Akril/porcelán por? Liquid/víz? Valaki segítene? Műkörmösök előnyben!

Figyelt kérdés

Sziasztok! Hobbi szinten készítek műkörmöt magamnak egy ideje.

Most érdekelne egy technika, amit még sosem próbáltam és nagyjából semmit sem tudok róla. Ezzel kapcsolatban lennének kérdéseim:

1.) Az akril ill. porcelán por között mi a különbség?

2.) Az akril porhoz liquid vagy víz kell?

3.) Mennyire nehéz az akrillal dolgozni?

4.) Színtelen/színes zselé rétegre dolgozunk az akrillal vagy simán lehet használni alapréteg nélkül?

5.) Csak mintát célszerű vele készíteni vagy akár az egész körmöt "lefesthetem" akrillal?

Egyelőre ennyi kérdés jutott eszembe. A segítségeteket előre is köszönöm! :)

2016. nov. 20. 21:21
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

1. Pont ugyanaz, mint a krumpli és a burgonya között. Semmi. Külföldön akril, itt porcelán.

2. Liquid

3. Miután megtanultad a por-folyadék arányt, már nem nehéz. Addig viszont sok ecseted megy kukába.

4. porcelán alá nem kell zselés alapréteg. Előlészítés után mehet a körömre.

5. Az egész körmöt építheted porcelánnal. Ha akril alatt az akrilfestéket érted, akkor azzal nem festünk teli körmöt, max mintát, azt is vékonyan.

2016. nov. 20. 21:50
 2/3 anonim válasza:
19%
Menj el oktatásra, könyörgöm.
2016. dec. 8. 18:45
 3/3 anonim válasza:
32%
Azt nem értem, miért kell alázni, lehúzni?
2017. jún. 18. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!