Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Orvosnak industrial piercing...

Orvosnak industrial piercing nem rombolná le a jó benyomás esélyeit?

Figyelt kérdés
Orvostanhallgató, már van a másik fülemben egy kis cimpa karika, most gondolkodom az industriálon. Várjak vele?

2016. nov. 20. 13:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Ezt a többség alapból gáznak gondolja, most egy orvosnál meg aztán végképp, ha bemegy hozzád egy idősebb valaki meg főleg. Nekem sem tetszik személy szerint bár el se ítélnélek érte.
2016. nov. 20. 14:41
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Miért gondolják gáznak? :'D
2016. nov. 20. 14:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Mert régen is a lezüllött punkoknak meg a diszkó patkányoknak volt a stílusa a piercing, főleg az ilyen típusú, lázadó tiniknek, ezt 20-30 év felett kevésbé fogadják már el az emberek, nem az számít menőnek már mint tízen évesen, lehet még akkor én is azt mondtam volna hogy tök menő vagy :D
2016. nov. 20. 15:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Egyébként nem vagyok teljesen ellene, mert nekem pl. tetoválásom van, igaz az ing alól éppen csak kilátszik, de már több állásinterjún megkérdezték, hogy mióta van meg mit fejezek ki vele meg ilyen kóstolgatások :D mivel irodai környezetben dolgozom van akinek zavaró.
2016. nov. 20. 15:13
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Énnálam jó benyomást tennél, de én nem a tipikus nyugger vagyok aki orvoshoz jár.

Elvileg a csapból is az folyik h szabad ország vagyunk, multinál dolgozok ott is büszkék a "sokszínűségre", mégis mindenki öltönyben vagy kosztümben van. Egy csajnak volt élénkebb vörös a haja + piercing, most ő átfestette, a piercinget kivette, mert szóltak neki.. ennyit a sokszínűségről, meg a liberálkodásról.

Ebben a világban az a fontos a vezetőknek h a prónép egyforma legyen, mint ahogy már az ókorban is rájöttek, hogy a rabszolgáknak nem szabad különbözniük egymástól, nehogy véletlen kialakuljon bennük valami egyéniségérzet, és fellázadjanak. Ez van ma is csak szofisztikáltabb keretek között.

2016. nov. 20. 16:40
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :) Várok még egy ideig ezzel. :)
2016. nov. 21. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!