Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi lesz ha nem vizesen használ...

Mi lesz ha nem vizesen használom a beauty blander-t?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy vizesen kéne használni, de nekem szárazon is bevállt, sőt semmi különbséget nem látok a két módszer között. NEm értem akkor miért mondják mindig, hogy csak vizesen használjuk. Szerintetek van külömbség? Vagy hogy jobb használni?

2016. nov. 20. 11:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Én nem vízzel szoktam használni hanem sminkfixáló sprayel. Azért mert nekem így tovább fent marad az alapozó meg a korrektor. Meg személy szerint én úgy vettem észre hogy nedvesen sokkal szebben el tudom dolgozni. De ha neked be vált szárazon akkor nyugodtan használd úgy :)
2016. nov. 20. 11:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szárazon többet vesz fel a sminkből. Szóval kicsit pazarlóbb. Plusz a nedvességtől kicsit szebben terül a smink.

De senki nem fog emiatt lecsukni. :D

2016. nov. 20. 12:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Milyen márkájú? Nekem real techniques van és rengeteget számít hogy nedves. Volt már hogy siettem és nem volt időm bevizezni és nekem nagyon csúnya lett úgy, maszkhatású és kiemelte a száraz részeket a bőrömön és eldolgozni is nagyon nehéz volt. Vizesen pedig szépen beleolvad a bőrbe az alapozó. De ha neked bevált szárazon akkor használd úgy:)
2016. nov. 20. 13:31
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én teljesen szárazon használom, és így is nagyon jól beválik. :D
2016. nov. 20. 15:47
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Több terméket fog magába szívni, illetve ha vizesen használom, akkor (nekem!) szebb lesz az alapozó összképe. De ha neked szárazon jobban bevált, akkor használd úgy.
2016. nov. 23. 12:45
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát 😊
2016. nov. 29. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!