Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ki akarom szúrni a fülem....

Ki akarom szúrni a fülem. Tényleg lehet olyan bajom ha olyan pontot találok el hogy megvakulhatok?

Figyelt kérdés
1-2 helyen olvastam hogy komolyabb bajom is lehet ha olyan ponton szúrom át. (Most az nem érdekel hogy begyulladhat mert vállalom , csak erre vagyok kíváncsi hogy ez lehetséges e(?))

2016. nov. 16. 16:07
 1/6 anonim ***** válasza:
lehetséges de bármi más is előfordulhat kihullik a hajad lebénulsz stb
2016. nov. 16. 16:10
 2/6 anonim ***** válasza:
90%
Dehogy. Ha így lenne minimum orvosi diploma kéne hozzá, mezei kozmetikusok simán szúrnak fület...
2016. nov. 16. 16:29
 3/6 anonim ***** válasza:
Lehet, de ha szakemberhez fordulsz nem lesz semmi bajod!
2016. nov. 16. 17:35
 4/6 anonim ***** válasza:
azért minden hülyeséget nem kell elhinni, egy fülszúrástól nem fogsz megvakulni. ezek csak rémtörténetek. ez amúgyis attól függ, hogy hol szúrod át, ha az alsó cimpádat, ahol nincs porc, akkor semmi bajod se lehet. ha porcba szúrsz, akkor elvileg vigyázni kell bizonyos pontokra, de én nem tanácsolom, hogy porcba otthon magadnak szúrj. miért is tennéd?
2016. nov. 16. 18:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem, mert nekem is otthon szúrták (nem szakember meg semmi ilyesmi) porcba és igaz begyullad néha de nem lett semmi bajom
2016. nov. 16. 19:34
 6/6 anonim válasza:
Szerintem jobban jársz ha nem otthon csinálod.
2021. febr. 9. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!