Mennyire jók azok a lehúzhatós "rúzsok"?
Figyelt kérdés
Amit mostansag reklamoznak hogy megszarad es lehuzzak.2016. nov. 14. 17:30
1/3 anonim válasza:
En szemely szerint en jobban szeretem a sima ruzsokat. egyszer vettem lehuzhatosat, de nem vettem ujra, szerintem nem jo. Arrol nem is beszeltem hogy szinte fel ora mulva alig latszott hogy van rajta valami.
2/3 anonim válasza:
Nekem ebayes van. Tetszik a végeredmény végül mégis mindig letörlöm mert összetapasztja az ajkaimat.
3/3 anonim válasza:
Kinaiba szereztem be, kataszrofalis! És soha többet nem veszek kinaibol sminket az biztos max smink tárolot! Borzalmas ragad, nehezen jön le, osszeken mindenhol, befogja a böröd, szar érzés az ajkakon fuj csodalom hogy nem pattogtam ki tőle soha többet olyan szarokat és mashol nem lattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!