Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mennyire jók azok a lehúzhatós...

Mennyire jók azok a lehúzhatós "rúzsok"?

Figyelt kérdés
Amit mostansag reklamoznak hogy megszarad es lehuzzak.
2016. nov. 14. 17:30
 1/3 anonim ***** válasza:
En szemely szerint en jobban szeretem a sima ruzsokat. egyszer vettem lehuzhatosat, de nem vettem ujra, szerintem nem jo. Arrol nem is beszeltem hogy szinte fel ora mulva alig latszott hogy van rajta valami.
2016. nov. 14. 17:55
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem ebayes van. Tetszik a végeredmény végül mégis mindig letörlöm mert összetapasztja az ajkaimat.
2016. nov. 14. 20:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Kinaiba szereztem be, kataszrofalis! És soha többet nem veszek kinaibol sminket az biztos max smink tárolot! Borzalmas ragad, nehezen jön le, osszeken mindenhol, befogja a böröd, szar érzés az ajkakon fuj csodalom hogy nem pattogtam ki tőle soha többet olyan szarokat és mashol nem lattam.
2020. aug. 29. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!