Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogy tetszenek ezek az ékszere...

Hogy tetszenek ezek az ékszerek? Mennyire becsülöd őket? (képek)

Figyelt kérdés

mert el szeretném őket adni, csak nemtudom kbra se mennyit érhetnek.

[link]

[link]

[link]

[link]

A sárga az borostyám, a türkizes színűek üvegből vannak, a barnás sajnos nemtudom, de az is valamilyen kő, szóval nem műanyag, és a fekete-ezüst az ilyen mágnesből van, a szemeket akárhogy lehet tekerni (nyakláncnak, karkötőnek)

Akármekkora segítségnek nagyon örülnék! Köszönöm

2010. ápr. 28. 22:20
 1/9 A kérdező kommentje:
és a középső arany-ezüst színűt kihagytam, nemtudom hogy igazi ezüst-e, de mondjuk a színe olyannak tűnik, de ajándék volt mind, szóval sajnos nemtudom biztosra
2010. ápr. 28. 22:22
 2/9 anonim ***** válasza:

hát elég retrók...úgy emlékszem anyunak voltak ilyenek kb.10 éve:)

darabja 700-1000 ft közt szerintem elpasszolhatod.

2010. ápr. 28. 22:29
 3/9 anonim ***** válasza:
A barna az tigrisszem.
2010. ápr. 28. 22:38
 4/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2010. ápr. 28. 22:46
 5/9 anonim ***** válasza:
Retrónak azért nem mondanám őket... Most megint divatba jöttek ezek a köves ékszerek. Az árukat az is meghatározza, hogy mire vannak felfűzve, illetve miből van a kapcsuk. Pl,ha vékony ezüstszálra van fűzve a borostyán +ezüst a kapcsa, akkor akár 2000-3000Ft-ért is el lehet passzolni, ellenkező esetben párszáz Ft-ot ér csak. A mágneses kb. 400-500 Ft.
2010. ápr. 29. 09:14
 6/9 maundrel ***** válasza:
nekem is van ilyen "fekete-ezüst"(mágneses),anyától kaptam . Az kb pár száz forintba került egy 100Ft-os boltban.
2010. ápr. 29. 09:15
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem szeretnék lehangoló lenni, csak őszinte.

Turkálókban kopp ugyanilyeneket kapni, és nem valami sokat érnek, mivel KG/X FT alapon megy. :s

M-L17

2010. ápr. 29. 14:46
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha jól láttam akkor az egyik tigrisszem, a másik borostyán?

És a többi bizsu. A tigrisszem kb. 1000 a borostyánt ha tényleg az akkor 2000-4000 a többit szinte semmiért.

2010. ápr. 30. 13:08
 9/9 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, a legjobb ha megkédezel egy ékszerészt.Nehogy átvágjanak.
2010. ápr. 30. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!