Ugy lefog jonni a muszempilla?
Figyelt kérdés
Ma rakattam fel muszempillat szalasat a 100-Ftosban vettem a kozmetikusom fel is rakta de rettento eros ragasztot hasznalt meg par ora elteltevel is erzem az illatat es nem ez a gumis allaga van hanem nagyon kemenyre sikeredett.. Tudom butasag aggodni az miatt hogy lejon e de megis csak erre tudok gondolni hogy sosem fog lejonni,meg ugye nem is akarom leszedni mert szep csak felek. Valaki tudna ajanlani valami jo fajta muszempilla oldot?2016. nov. 8. 19:53
1/4 anonim válasza:
ne aggódj,le fog jönni magától is,és el fog tűnni a kellemetlen illata is
arra figyelj,ha allergiás reakciót észlelsz a szemeden,akkor kell leszedetni spéci oldószerrel a kozmetikusnál.
2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom hogy valaszoltal! Megnyugtattal :).
2016. nov. 9. 20:50
3/4 A kérdező kommentje:
Neha szokott fajni a szemem de nem piros meg nincs is beduzzadva csak kicsit furcsa
2016. nov. 9. 20:51
4/4 anonim válasza:
Lehet, hogy még szoknod kell. Nekem eddig csak sima műszempillám volt,amit magamnak tettem fel és nem volt vele gond,furcsának furcsa volt.
De ha nagyon kellemetlen,akkor menj vissza leszedetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!