Milyen tartós minőségi arc- és szemhéjpúdert ajánlanátok?
Minap nézelődtem a Rossmannba, es nem tudtam választani. És nem hiszem, hogy csak az ilyen plaza üzletben van a legjobb elerheto smink ennyiért.
Nem márkát keresnék, hanem minőséget. Tartós es szep sminket (a szemhejaim nem egyformák es különböző rajtuk a bőr rései igy egyiken 2-másikon 3-4 csikba vetődik ossze a púder 5 perc utan is).. De a szemhéjtus is szetkenődik 10 perc utan..)
Korrektorok, púder, szemhéjpúder erdekel,
Pl a PinkPanda mennyire minőségi?
Ti mit ajanlanatok?
Nekem ami bevált az a Clinique és a Lancome.
Nem olcsók. De nem a márkájuk vagy az áruk miatt vettem meg. Sminkes ajánlotta őket.
Nekem sem váltak be az agyon dicsért Essence, Catrice és hasonló termékek. Szépek, de pár óra múlva mintha semmit se használtam volna. Arról nem is beszélve, hogy mondjuk egy Clinique pirosítót egy lépésben felteszek, normálisan látszik, könnyű vele dolgozni, és még este is látszik. Az Essence-t több rétegben kell, nagyon nehéz, mert vagy nem látszik vagy túlságosan látszik. És nem is tartós.
Pupa az jó. Drogériákban a maybelline the nudes, the blushed nudes a legjobb, Mac szemfestékek
Chanel mat lumiere púder, meg a rimmel stay matt, Mac púder
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!