Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Minek hívják azt a félgömb...

Minek hívják azt a félgömb alakú kontyra való hajdíszt?

Figyelt kérdés

Félgömbféle formájú, spirálosan lyukas, és egy kicsit hosszabb tűt kell átbökni rajta, hogy a hajat, ami benne van, rögzítse.

De mostanában nem találom sehol.

#hajdísz #kontyfogó
2016. nov. 5. 18:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem hajfánkra gondolsz.
2016. nov. 5. 18:51
 2/6 A kérdező kommentje:
Sajnos nem az.
2016. nov. 5. 19:30
 3/6 anonim ***** válasza:

A spirálosat nem nagyon értem, de nem kontytű, amire gondolsz?

[link]

2016. nov. 5. 19:58
 4/6 A kérdező kommentje:

Nem engedi megnézni.

Amire gondolok, az műanyagból van, olyan kb 8 centi az átmérője a fejresímuló felén. Kb félgömb az alakja, de kicsit lapított. Nem tömör, hanem lyukas, a lyuk körbemegy, ott átlátszik a haj. Az ember összegömbölyíti ahaját, beleteszi, rászorítja a műanyag félgömbfélét a fejére, és a hozzávaló szintén műanyag, ugyanolyan színű kb 10 centi hosszú, az egyik végén vastagabb tűt átböki a félgömb egyik feléről át a hajon, ki a félgömb másik felén.

2016. nov. 5. 20:31
 5/6 anonim ***** válasza:

Értem.

Ezek után is azt mondom, szerintem a kontytű, vagy kontyfogó lesz az.

Próbáld így beírni a keresőbe, hátha közte van, amire te gondolsz.

[link]

2016. nov. 7. 19:23
 6/6 A kérdező kommentje:

Igen!!!

Köszönöm szépen; ilyen. Pont jó.

2016. nov. 7. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!