Mit gondoltok a Falsies szempillaspirálról? Én ma vettem, de nem igazán jön be.
Figyelt kérdés
2010. ápr. 26. 19:41
1/3 anonim válasza:
egyik szempillaspiráltól sem lesz műszempillahatású, sőt szerintem mindegyik spirál ugyanolyan..
TAPASZTALATBÓL MONDOM, a spirált reklámozó modelleknek mindnek műszempillája van, attól ilyen szép, festéktől sosem fogsz ilyet elérni! ha hosszú szempillát akarsz, vegyél már 600 forintért egy rohadt műszempillát..
2/3 A kérdező kommentje:
Én anyámnak vettem,de neki nem kellett, am meg én csak 1500-ért vettem a coraban.
2010. ápr. 26. 19:59
3/3 anonim válasza:
első:kitörölheted a tapasztalatoddal :D
a falsies tényleg nem a legjobb, a colossal volume sokkal jobb! na az tényleg változtat, és nem annyira mint egy 600 Ftos :p ja, meg vízálló is, ami azért nem árt. meg van avonban egy super shock nevű spirál, az is nagyon jó! és miért venne 600Ftosat, ha kb duplájáért már kap egy tényleg jót?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!