Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Vettetek már a Deichmannban...

Vettetek már a Deichmannban táskát? Mennyire strapabíróak?

Figyelt kérdés
Érdemes ott venni?
2016. okt. 21. 21:17
 1/5 anonim ***** válasza:

Én ajándékba kaptam egy nagy táskát, amit sok helyre hordtam: vezetni, suliba, ...

Nagyon tetszett, normális minőségűnek tűnt, de 1 évet bírt: leszakadt a pántja, ami kiszakította az oldalát is. Nagyon sajnáltam. Így nem érte meg azt a kb. 9000 Ft-ot.

2016. okt. 21. 21:25
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi. :) ezt sajnálattal hallom :(
2016. okt. 22. 08:26
 3/5 anonim ***** válasza:
én kétszer vettem, és évek óta jók.
2016. okt. 22. 10:56
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :)
2016. okt. 22. 17:05
 5/5 anonim ***** válasza:

Az én táskám,amit ott vettem kb. 1 és fél évet bírt.

Már az első pár hét alatt megjelentek rajta az első kopások, azóta szinte teljesen szétfeslett a műbőr oldala.

Nekem az a véleményem,hogy 1-1 alkalomra,(amit esküvőre vagy kiöltözős eseményhez használsz) lehet ott táskát venni, de hosszútávra,olyat amit több éven keresztül rendszeresen használnál, inkább máshol keress.

Jelenleg egy Versace vagy egy Moschino táskára szeretnék beruházni, mert tudom,hogy azok megérik az árukat és még évek múlva sem kopnak el olyan látványosan.

2016. okt. 27. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!