Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Vélemény/tapasztalat a Jumbo...

Vélemény/tapasztalat a Jumbo Braid műhajról?

Figyelt kérdés

[link]

Szeretnék rendelni de csak csattosnak nem felvarráshoz érdekelne hogy mennyire látzsik műnek hogy lehet e vasalni,göndöríteni.

2010. ápr. 26. 15:59
 1/10 anonim ***** válasza:
A műanyagbol készült hajak sajnos nem nagyon formázhatóak.Ezen az oldalon van Futura műhaj,oda oda van írva ,hogy lehet formázni is,bár hallottam már olyat ,hogy nem lehet mert nem marad ugy.Ha budapesti vagy akkor elmehetsz és megnézheted:)Ha nem akkor biza majd valaki elmondja a tapasztalatát:)
2010. ápr. 26. 16:01
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményt jöhetnek még:) Sajnos nem pesti vagyok.
2010. ápr. 26. 16:06
 3/10 anonim ***** válasza:

Szia!

nekem ilyen van. fél éve hordom. Nekem igaz fel van varrva. De semmi problémám vele. Formázni igaz kicsit macerás..abban is a göndörítés. Én hajvasalóval szoktam. meg sok lakk+ hab. A vasalás meg kimondottan jót tesz.. mer van egy olyan rossz tulajdonsága( talán ez az egy.. na jó, talán még annyi, hogy hullik, de nem vészes. úgy mint a saját hajad tavasszal, ősszel), hogy megkeményedik, meg elsöprűsödik. De akkor se kell kidobni azonnal, csak át kell vasalni jól. És már szép is :)

remélem tudtam segíteni valamennyire!

18/L

2010. ápr. 26. 17:44
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen sokat segitettél:) és azt megkérdezhetem hogy te hol vetted és mennyiért?
2010. ápr. 26. 19:04
 5/10 anonim ***** válasza:
nekem is innen van, de csatos futura. és 180 fokig lehet formázni. nem tudom, enyémmel nincs gond, göndöríteni szoktam és sokkal jobban megtartja a formáját, mint az eredeti hajam :D szóval én szeretem :)
2010. ápr. 26. 21:48
 6/10 anonim ***** válasza:

de jó hogy feltetted a kérdést,különben én tettem volna fel :)

De már választ is tudok adni,én is ilyet vettem,mert olcsó és nagyon jó. Ha átvasalod gyorsan a legalacsonyabb hőfokon,nem lesz semmi baja és nem látszik olyan műnek! :)

Otthon te is be tudod tresszelni,video alapján :)

2010. máj. 8. 19:21
 7/10 anonim ***** válasza:

bocsi lányok, de én is szeretnék elmenni ebbe a boltba csak nem tudom tömegközlekedéssel hogy kell... segítene valaki?

és még valami, a futura haj milyen széles, tehát hány csomag kell belőle?

2010. máj. 28. 21:17
 8/10 anonim ***** válasza:

utolsónak: www.utvonalterv.hu

100gramm haj van a futurában, az baromi sok, nekem 4 sor van felcsatolva és az kb a csomag fele. persze hossztól is függ h mennyi fér abba a 100 grammba, az enyém 60cm.

2010. máj. 28. 21:49
 9/10 anonim ***** válasza:
megnéztem, csak nem tudom hogy irjam be a II. rá f utat, emrt sehogy sem találja. de köszi
2010. máj. 29. 10:59
 10/10 A kérdező kommentje:
és még abban segitsek már légyszi hogy hány csatt kell hozzá?mármint egy csomaghoz mert egy csatt négyszáz forint és remélem nem sok kell hozzá
2010. máj. 30. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!