Vélemény/tapasztalat a Jumbo Braid műhajról?
Szeretnék rendelni de csak csattosnak nem felvarráshoz érdekelne hogy mennyire látzsik műnek hogy lehet e vasalni,göndöríteni.
Szia!
nekem ilyen van. fél éve hordom. Nekem igaz fel van varrva. De semmi problémám vele. Formázni igaz kicsit macerás..abban is a göndörítés. Én hajvasalóval szoktam. meg sok lakk+ hab. A vasalás meg kimondottan jót tesz.. mer van egy olyan rossz tulajdonsága( talán ez az egy.. na jó, talán még annyi, hogy hullik, de nem vészes. úgy mint a saját hajad tavasszal, ősszel), hogy megkeményedik, meg elsöprűsödik. De akkor se kell kidobni azonnal, csak át kell vasalni jól. És már szép is :)
remélem tudtam segíteni valamennyire!
18/L
de jó hogy feltetted a kérdést,különben én tettem volna fel :)
De már választ is tudok adni,én is ilyet vettem,mert olcsó és nagyon jó. Ha átvasalod gyorsan a legalacsonyabb hőfokon,nem lesz semmi baja és nem látszik olyan műnek! :)
Otthon te is be tudod tresszelni,video alapján :)
bocsi lányok, de én is szeretnék elmenni ebbe a boltba csak nem tudom tömegközlekedéssel hogy kell... segítene valaki?
és még valami, a futura haj milyen széles, tehát hány csomag kell belőle?
utolsónak: www.utvonalterv.hu
100gramm haj van a futurában, az baromi sok, nekem 4 sor van felcsatolva és az kb a csomag fele. persze hossztól is függ h mennyi fér abba a 100 grammba, az enyém 60cm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!