Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fülcimpába való lövetéshez...

Fülcimpába való lövetéshez képest mennyire fáj a porcba lőtt/szúrt fülbevaló?

Figyelt kérdés
A sima fülbevaló belövését szinte alig éreztem, kellemesen csalódtam a procedúrában, ezért érdekelne, hogy a másik opció mennyivel durvább.

2016. okt. 12. 22:50
 1/9 anonim ***** válasza:
51%
Semmivel nem durvabb,ugyan azt erzed
2016. okt. 12. 23:06
 2/9 anonim ***** válasza:
51%
Ugyan az. Előtte úgyis érzéstelenítik.
2016. okt. 13. 05:53
 3/9 anonim ***** válasza:
59%

Porcba a lövetés kicsit jobban fáj, a szúrás sokkal jobban fáj.

Viszont a lövetés nagy eséllyel roncsolja a porcot, míg a szúrás nem. Amúgy is, ha akarsz egy porcos ékszert, legyél bátor. Egy tűszúrás az egész. Mint a vérvétel, vagy egy injekció.

Viszont a porcos ékszerek nagyon lassan gyógyulnak és sok a macera velük! Aki akar, úgyis megcsinálja, tökmindegy ;)

2016. okt. 13. 07:11
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! 😊
2016. okt. 13. 10:56
 5/9 anonim válasza:

Ezt nem igazán értem.

Mi a különbség a lövés és a szúrás között?Illetve honnan tudom hogy lövi vagy szúrja?

2017. febr. 7. 19:56
 6/9 A kérdező kommentje:
Epp ma kerdeztem errol egy baratnomet, o azt mondta, a szuras olyasmi felepitesu eszkozzel tortenik, mint a tuzogep (tehat "ket iranybol" eri hatas a testreszt, gondolom), mig a lovesnel csak az eszkoz egyik oldala mozog.
2017. febr. 11. 17:00
 7/9 A kérdező kommentje:
Jaj és azt elfelejtettem hozzátenni, hogy a szúrás elméletileg szebb, egyenletesebb lyukat hagy, és könnyebben gyógyul.
2017. márc. 22. 22:50
 8/9 anonim ***** válasza:

A szúrást tűvel csinálják, míg a lövést magával az ékszerrel.

Nézz utána: Studex, Studex 75, --> lövés

Branül-kanül, piercer needle --> szúrás

Tűzőgépről nincs szó :D A lövő pisztoly hasonlíthat rá, de a szúrás kézzel történik.

2017. márc. 23. 20:35
 9/9 A kérdező kommentje:

Utolsó, köszönöm szépen a pontosítást és az infókat!

Szerdán végül elmentem szúratni, és 100%-osan pozitív volt az élmény. Szinte alig éreztem a "beavatkozást", és utána sem fájt a fülem, két nap után már minden gond nélkül tudtam azon az oldalamon aludni. :D

Szóval ha valaki esetleg erre tévedne, és ugyanolyan bizonytalan lenne, mint én voltam hónapokkal ezelőtt, szívből ajánlom neki a szúrást! Már csak azért is, mert az egyik, eredetileg cimpás fülimről kiderült, hogy véletlenül porcba ment, azt pedig ugye lőtték (de már egy jó féléve), és a mai napig nem gyógyult be rendesen. Ennyit számít, hogy lövik-e vagy szúrják. Meg nyilván a szakértelem is, na. :D

2017. júl. 16. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!