Ki ért egyet azzal, hogy a legszebb smink a mosoly és saját magunk elfogadása?
Akkor a mosoly a legszebb smink, ha ápolt fogaid vannak..
és ez a saját magunk elfogadása….. ez sztem olyan emberek hangoztatják, akik lusták tenni a külsejükért (fogyókúra, sport, stb.), és sokkal egyszerűbb azt vallani, „hogy „elfogadom magam” .. MERT EZ A LEGEGYSZERŰBB.
/ de ez csak az én véleményem /
nyilván ha az ember összhangban van magával, akkor az a kisugárzásán is látszik, de ez a „fogadd el magad” filozófia…. meg van róla a véleméynem
# 2 Miért gondolod azt törvényszerűen, hogy a "fogadd el magad" filozófiában csak ronda emberek gondolkodnak? Durva általánosítás.
Épp hogy én rengetek olyan embert ismerek, aki jól néz ki minden szempontból, mégis valami mérhetetlen elégedetlenség marja a lelküket. Sok olyan van, aki szép, de az a komplexusa, hogy mindig valaki másra akar hasonlítani és egyszerűen telhetetlen az önmegelégedését illetően. Nem azért sminkel, mert "ronda", hanem mert folyton minél feltűnőbben és extrémebben akar kinézni, ami kissé túlzás.
Szerintem a kérdés nem arra vonatkozik, hogy "ne ápoljuk magunkat, mert mosollyal teljes a szépségünk"...
hanem arra, hogy hiányos a szépsége annak aki egy tip-top kisminkelt kirakatbaba- de mosoly nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!