Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek érdemes 2. lyukat...

Szerintetek érdemes 2. lyukat is szuratni a fülcimpámba? És elfér ott 3?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy kicsit eltérni az eddigitől... :)

Jobba lenne 3, a balban 2 :)

A jobba csináltatnék először +1-et, majd 6-8 hét után b-j +1...

Szerintetek butaság lenne?

Jaj és ehhez a fajta elosztáshoz milyen fülbevalók illenek? :)

2016. okt. 9. 06:47
 1/2 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy mekkora a fülcimpád. Nekem 3 lyuk van a bal fülemben, ilyen kisebb, közepes méretű fülbevalók normálisan elférnek egymás mellet. Több szerintem már nem nézett volna ki szépen mert túl zsúfolt lett volna, de ismerek olyat, akinek végig a porc kezdetéig tele van és ilyen pici fülbevalókat hord és tök jól néz ki, csak sajnos nekem így nem lehetett megoldani. Butaságnak meg nem butaság, ha tetszik akkor csináltasd meg nyugodtan :)
2016. okt. 9. 08:58
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem 4-4 van de mögé még férne egy, az elsőben rendes lógós fülit hordok a másik 3-ban kis fekete gyöngy fülit, az első nagyobb kicsivel
2016. okt. 10. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!