Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen napszemüveg áll jól nekem?

Milyen napszemüveg áll jól nekem?

Figyelt kérdés
Vékony vagyok, és magas. Az arcom vékony, a homlokom magas. Ránézésre talán ovális, de ha jobban megnézzük, akkor az államnál a legkeskenyebb, és felfelé egyre szélesedik. (azt hiszem, ez a szív arc, de nem vagyok benne biztos) A szemeim közel vannak egymáshoz, és a kis fejemhez képest nagynak tűnnek, ha ez számít. Tudtok nekem olyat mutatni, ami nekem jól áll? És számít a színe a keretnek és a lencsének?
2010. ápr. 25. 12:44
 1/9 anonim ***** válasza:
szeintem ezt igy nem sokan fogják neked tudni megmondani ogy miáll jól mert nehéz így elképzelni..egyszerübb lenne ha feltöltenél ey képet
2010. ápr. 25. 13:04
 2/9 A kérdező kommentje:
csak sajnos nem tudok feltölteni képet, mert nincs sem digitális gépem, de még a telefonom sem olyan :(
2010. ápr. 25. 13:16
 3/9 anonim válasza:
2010. ápr. 25. 13:25
 4/9 anonim ***** válasza:
sztem pilóta szemcsi
2010. ápr. 25. 13:28
 5/9 anonim ***** válasza:

Elmész az üzletbe egy olyan emberrel akinek megbizol a véleményében, sokat felpróbálsz, és közösen eldöntitek, hogy melyik áll jól. Ennyi.

Most paraméterek alapján szerinted tudnak majd hasznosat mondani? Mert szerintem nem.

2010. ápr. 25. 13:33
 6/9 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem itt, mert feltételezem, hogy azok a lányok, akik válaszolnak, értenek hozzá. De ha elmegyek egy üzletbe, az eladó nem biztos, hogy az igazat mondja, csak tukmál. Gondoltam, hátha valakinek hasonló paraméterei vannak és tud nekem segíteni.
2010. ápr. 25. 13:39
 7/9 anonim ***** válasza:

Reese Witherspoon-nak is szív alakú az arca, nézd meg, hogy ő miylet hord.Bár az más kérdés, hogy jól is áll neki.

[link]

[link]

[link]

2010. ápr. 25. 15:37
 8/9 anonim ***** válasza:

13:25

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

2010. ápr. 25. 16:13
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönök minden választ!
2010. ápr. 25. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!