Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Kapható valahol az új Rimmel...

Kapható valahol az új Rimmel Scandaleyes Reloaded szempillaspirál?

Figyelt kérdés
Még nem volt alkalmam megnézni drogériákban főleg a Glamour napok miatt nem is mentem be mert rengetegen voltak nekem meg most úgysem volt kuponom...Nem vagyok nagy beauty guru amúgy szóval nem iagzán vásárolok sminktermékeket most kezdek inkább(16L) eddig Maybelline szempillaspirálokat használtam főleg a két oldalú Big Eyes jött be...Valaki setleg már vett?Mert krémmánián sincs fent ha jól láttam szóval nem tudom hogy jó lehet e.Őszinte leszek csak az fogott meg benne hogy a reklámban Cara Delevingne szerepel meg hogy állítólag lanygos vízzel lemosható. :D

#szempillaspirál #drogéria #Rimmel #Rimmel London #Cara Delevingne #scandaleyes #rimmel scandaleyes reloaded
2016. okt. 8. 18:50
 1/3 A kérdező kommentje:
kicsit rosszul fogalmaztam..szóval szerintetek vegyek megint Maybelline big eyes-t, vagy jobb ez?
2016. okt. 8. 18:53
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia,én a Rossmanban vettem a Rimmelt,de szerintem bármelyik drogériában kapható. A maybelline is nagyon szuper,ajánlom a Lash Sensationalt is. Én is nagy Cara fan vagyok,de amúgy a spirál tényleg szuper. Azt ajánlom,hogy most próbáld ki a Rimmelt,ha másért nem,legalább tapasztalatszerzésből.
2016. okt. 8. 19:31
 3/3 A kérdező kommentje:
Közben kaptam pont egy Rimmel 50 százalékos Glamour kupont a rossmannba , holnap még felhasználható csak nem tudom erre a spirálra lehet e. :)
2016. okt. 8. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!