Miért is fáj ennyire?

Figyelt kérdés

Ezen a héten szerdán kilövettem a fülemet. A baloldalon a nagyobbik fülbevalóm mellé.A barátnőmmel együtt csináltattuk, és egy kicsit kivitték a vastagabbik részhez.A barátnőm már észre se veszi,hogy van neki, de nekem már azóta gyulladásba van.

Meddig fog még fájni ? Vagy mit lehet tenni ?:S

Ráadásul akkora lyuk van a fülemben és tiszta seb meg gennyes, kivettem mert már nagyon fájt vártam kb. 1.5 órát, és alig tudtam visszatenni, vajon forrni kezdett?:O

2010. ápr. 25. 12:08
 1/6 anonim ***** válasza:
gyógyszertár - oxycort spra, nagyon jó guylladáscsökkentő pircingekre...
2010. ápr. 25. 12:12
 2/6 anonim ***** válasza:

szia!

ne aggódj nekem is volt iylen,lehet érzékenyebb a bőröd.AMúgy min egy hónapig ne vedd ki mert könnyen beforrhat,mozgasd néha forgasd .

2010. ápr. 25. 12:14
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek:)
2010. ápr. 25. 13:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Ilyenkor nem szokták ajánlani, hogy kivedd a fülbevalót, én anno kivettem, de pikk-pakk össze is forrt, szóval lőttek a "lukamnak". :D Gyulladáscsökkentő krémekkel kezeld le, illetve fertőtlenítsd is napi többször, de még így se lehet megjósolni, meddig fog még fájni és gyulladni. Ha huzamosabb idő után se javul a helyzet, akkor viszont szerintem ne erőltesd tovább a dolgot, és inkább hagyd benőni. :S
2010. ápr. 25. 13:47
 5/6 anonim ***** válasza:

én parfümmel fertőtlenítem. :)(fülemhez is kenek egy zsepkendőről, és a fülbevaló végére is!)

és télleg ne vedd ki, mert egyik ismerősöm egyik meccsére kivette, mire bement az öltözőbe már nembírta visszatenni..:S

2010. ápr. 25. 14:16
 6/6 A kérdező kommentje:

Már beletettem egy másik fülbevalót,aminek hosszabb az a kis része,amire rá kell tenni a végét. Most így kényelmesebb, talán azért, mert szorította?

Köszi mindenki válaszát ;)

2010. ápr. 25. 14:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!