Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mennyie fáj a nyelv piercing?...

Mennyie fáj a nyelv piercing? Hány éves korodba csináltatad?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 25. 10:00
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
am köszi a válaszokat.:D
2010. ápr. 27. 18:42
 12/17 anonim ***** válasza:

Hát... azért szerintem se ebben a korban kéne. Bár lehet, hogy csak kivácsi vagy :) Szóval nem tudom miért kérdezted. :D Mind1 is.

Az, hogy menyire fáj mindenkinél más. Több barátom is van aki csinált nyelvpercinget (igaz nem hordanak benne mindig "ékszert" csak néha 1-1- buli alkalmával). Van aki 25 is tehetne a nyelvébe akkor se érezné meg de van akit már az első is az örület határára jutatot... :(

de ha tényleg akarsz akkor ezzel legjobb ha "szakemberhez" fordulsz. Bár (mint már említettem) ezt tényleg nem ilyen korban kéne. Nem leszel tőle se trendib, se menőb. Tudom ezt mondhatja bárki, úgyse halod meg. :D A tinik már csak iylenek :D Hajtja Őket a kiváncsiság. Mondjuk az a pearcingnek meg van az a jó tulajdonsága, hogy nem örök, ha mégis úgy döntesz, hogy hagyjuk akkor magátol befor a seb. De ha még is szeretnél egyet akkor ne sajnáld rá a pénzt! Inkább egy olyan helyre menj ahol megfelelően csinálják. Ne ezen sporolj. A végén még össze szedsz valami csunya szájfertőzést. Az nem lenne túl vidám dolog :(

2010. ápr. 28. 17:08
 13/17 A kérdező kommentje:

most.tutira nem fogok csináltatni a korom iatt sem.majd késöbb.

köszi a választ:D

2010. ápr. 28. 21:13
 14/17 anonim ***** válasza:

Szia! Nem tudom merre laksz, én pesti vagyok és a westendben csinaltattam a kajáldáknál. Nagyon rendes a piercer, és ügyes is. Azt hiszem 6000Ft volt ékszerrel együtt. Igazából hiába az érzéstelenítő én bizony megéreztem, és nem volt kellemes utána annyira leesett a vércukrom, hogy majdnem elájultam. Pl ezért is nem mindegy, hogy hol csináltatod, mert amikor látták rajtam, hogy lesápadok gyorsan nyomták belém a gyümölcscukrot, és lefektettek. Utána 2-3 napig nem tudtam enni, és kb 3 hétig pösze voltam. Már fel sem tűnik, hogy bent van. De én sem ajánlanám ezt 12-13 évesen, ne akarj idősebbnek tűnni, mint amennyi vagy.

22/l

2010. máj. 3. 10:33
 15/17 anonim válasza:
56%
Anyád helyében megpofoználak, ha hazaállítanál vele
2010. máj. 5. 00:45
 16/17 anonim ***** válasza:
Ez úúúgy utálom!!! Valaki felvetette, hogy: 13 évesen ez a legfontosabb, és azóta mindenki ezt szajkózza! H-hó emberek! Nincs egy tetves sajtát gondolatotok?! Amúgyis miért kell mindig enyből a legroszabbra gondolni? Na meg miért kell rögtön lehordani a kérdezőt? De csak nyugodtan! Csak aztán ne csodálkozzatok ha TI is pont ugyan ezt kapjátok vissza. OK?
2010. máj. 6. 20:26
 17/17 A kérdező kommentje:

az utolso elötinek.

nekem se engedné meg az anyám.

és az utolsonak meg teljesen igaza van.

2010. máj. 7. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!