Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hol tudok fülbevaló tartó...

Hol tudok fülbevaló tartó állványt venni?

Figyelt kérdés
láttatok már ilyet, amint árulják? Hol??
2010. ápr. 24. 22:31
 1/6 anonim ***** válasza:

Én az Ázsia Centerben vettem. És nagyon dögös :)

Egy állvány amire rávan rakva egy ruha...mint egy próbababa olyan csak a fejénél fülbevalótartók vannak, amire ráakaszthatod a fülit :D

Többféle ruhával lehet venni(nekem pink egyberuha van rajta, feketet tütüvel és egy nagy ezüst masnival), és különböző méretekben is kapható 1000 és 2000 forint között vanak.

2010. ápr. 24. 22:48
 2/6 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm!!!

Nem tudod véletlenül, hogy Ázsia Center van-e Miskolcon?

2010. ápr. 24. 22:50
 3/6 anonim válasza:
Szerinte az elöttem szóló az a Budapesti Ázsia Centerre gondolt de én nem hinném h máshol is lenne Ázsia:S
2010. ápr. 25. 00:04
 4/6 anonim ***** válasza:

XD...

amúgy megsúgom nem jó ötlet a levegőn hgyni őket, mert megoxidálódnak, vörösek lesznek, barnásak idővel, és nem tudod hordani, mert nem szép, mr amennyiben nem vmi műanyag izék....

Lehet hogy praktikusabb, meg jól néz ki, de hazsnálhatóség miatt le kell őket zárni levegő elől, kis dobozba, vagy foliába

2010. ápr. 25. 09:19
 5/6 anonim ***** válasza:

Ázsia Center Debrecenbe is van pl, nem csak Pesten.

De amúgy plázákban, nagyobb áruházakban lehet kapni. :-)

2010. ápr. 25. 11:06
 6/6 anonim ***** válasza:
nagyon jól írta előttem valaki, h nem szabad csak úgy levegőre kipakolni őket! én télen egy sálat akasztottam fel a szekrényem oldalára, arra akasztgattam fel a fülcsiket, és kb 2 hét múlva az összes színt váltott. anyagtól függően, lett vöröses, lett feketés, meg barnás is. nagyon nem ajánlom :( én azóta dobozban tartom mindenféle ékszerem, és semmi bajuk :)
2010. ápr. 25. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!