Hány éves kortól lehet, érdemes műkörmöt
csináltatni? Mire kell odafigyelni?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 23. 21:48
1/8 anonim válasza:
szerintem olyan 15-16 és arra kell odafigyelni, hogy ne legyen túl hosszú, mert az nagyon tud fájni ha mondjuk megcsúszik az ujjad és majdnem feltörik a körmöd vele együtt, az elején indíts s vagy m-essel
2010. ápr. 23. 22:57
2/8 anonim válasza:
15 alatt csak festést, mintákat látok megfelelőnek. utánna lehet egy kicsi hossza, de ne valami brutál karomra gondolj. Indíts kicsivel, meg kell szokni mert elsőre még a rövid is fura... tesiórán, mosogatáskor stb. ügyelj rájuk.
2010. ápr. 23. 23:03
3/8 anonim válasza:
Szerintem soha nem érdmes csinátatni...Nekem sokáig volt,de teljesen elvékonyodott a körmöm tőle (ez volt kb.1.5 éve) és azóta is regenerálódik. A következő ok,hogy az ellenkező nemből sokuknak inkább a természetes köröm tetszik,egy kis átlátszó vagy halványfehér lakkal. :):)
2010. ápr. 24. 09:38
4/8 anonim válasza:
Szerintem csak az S-es műköröm szép, a többi túl természetellenes. 15 éves kortól szerintem rendben van, bár én amíg író munkát végzek, nem csináltatnék. Másképpen tartja az ember a kezét műkörömmel amikor ír, és ez szerintem nem biztos hgy jót tesz (izületeknek, stb). Vagy maximum tényleg a legkisebb köröm, mert az még nem akadályoz.
Illetve attól is függ, hogy te mennyire tudsz rá "vigyázni".
2010. ápr. 24. 10:49
5/8 anonim válasza:
Szerintem legkorábban akkortól, amikor az önálló keresetedből ki tudod fizetni, (a karbantartását is), túl azon, hogy fenntartottad magad.
2010. ápr. 28. 13:16
6/8 anonim válasza:
Előttem szólóval értek egyet. Papírtáskákat, dossziékat készítettünk a melóhelyemen. Volt olyan kolléganőm néhány akinek volt ilyen.
A munkánk néha olyan amihez " 4 kéz " kell. ( tükrözés )És bizony a kollégának az ujjbegyéhez ért az a műköröm. És ha erővel odaér, tud fájni nagyon. Úgy jött ki a lépés az én eetembe, HOGY 1 mp - re az Ő műkörme az enyém alá ért. És nem csak úgy, fájt is az én ujjam a körmöm alatt. Mint amikor vissza hajlik... Vagy le akar szakadni.
2010. ápr. 29. 06:40
7/8 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem kell műkörmöt csináltatni! mert lehet hogy rászoksz a mű dolgokra és lesz akkor mű cicid,mű feneked ,mű szád...stb. míg végül azon kapod magadat hogy úgy nézel ki , mint egy disznó és nincs is pénzed a sok műtét miatt. de ha annyira műkörmöt akarsz csináltatni ( bár ahogy születtél úgy kellene élned) akkor 15 és 30 között talán jó. ha valaki 40 éves nem nézne ki jól ha fiataloskodna itt mindenhol!!!
2010. máj. 1. 16:12
8/8 anonim válasza:
nekem több évig volt műkörmöm, volt S-es is, meg XXL-es hegyes körmöm is. sikeresen félbetört munka közben, az igazi körmömmel együtt, hát csajok, ha valami fáj, akkor a köröm az nagyon!!!! Azóta nem csináltattam, már csak azért is mert nincs időm rá, meg most másra költöm azt a párezer forintot :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!