Mit vegyek, hogy ezt a sminket a legkönnyebben eltudjam készíteni?
Lassan belépek a 3. X-be de szinte sohasem festettem magam. Most szeretném ezt elkészíteni. Mit vegyek hozzá? Mivel a legkönnyebb elkészíteni?
szia! :)
zselés tussal jársz a legjobban, kis tégelyben lehet kapni. Van a Maybelline-nek, Manhattan-t is sokan szeretik. Vegyél hozzá egy ferde végű ecsetet (a Maybelline-hez van ecset, de jobban jársz egy ferde végű ecsettel) [link]
így néz ki. találsz pl az Essence kínálatában.
Sokak szerint a filces tussal könnyebb, mert az olyan mint egy sima filctoll, de nekem az nem volt tartós, és gyorsan be is szárad.
Sok gyakorlással fog csak ilyenre sikerülni :)) hetekbe, hónapokba telik :D
Amúgy szerintem a folyékony tussal egyszerűbb, mint a zseléssel. Kell még ugye szempillaspirál, az alsó vízvonalhoz pedig szemceruza. A szemöldöködhöz vagy az essence szemöldökceruzát, vagy a catrice szemöldökpúdert ajánlom. Esetleg feldobhatod még egy arany szemhéjpúderrel:) Sok sikert:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!