Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen ez a szempillaspirál?

Milyen ez a szempillaspirál?

Figyelt kérdés

Valaki használt már ilyen spirált?

Ha igen,akkor jó?

Szóval dúsít és hosszít is?

És 10 pontból mennyit adnátok neki?

Előre is köszi a válaszokat!

Üdv!

2010. ápr. 23. 20:56
 1/8 A kérdező kommentje:

Jaj a linket lefelejtettem:

[link]

Üdv!

2010. ápr. 23. 20:57
 2/8 anonim ***** válasza:
nah melyik spirálról is van szó?
 3/8 anonim ***** válasza:
ja, én is ilyet akarok
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem ilyen van. Semmi extra. Mint a többi, nekem végülis. Jó sűrű a keféje, de attól még nem fog úgy kinézni, mintha műszempilla lenne... meg csomósodik is, mint úgy általában a többi is szokta, szóval nem lehet rendesen szétválasztgatni. (Amit a tvben mutogatnak róla, az mind videóbót.)
2010. ápr. 23. 21:03
 5/8 anonim ***** válasza:

Ja és dúsítani annyira dúsít, hogy hamarabb körbefested vele az összes pilládat egy másikhoz képest, hosszabbítani nem hosszabbít, csak kicsit jobban szétválasztja a pillákat a kefe sűrűsége miatt.

Én 10-ből 6-ot adnék neki.

2010. ápr. 23. 21:05
 6/8 anonim ***** válasza:

szia!

pont ilyet vettem mert most le volt árazva 1300 ra

AZ én pillám alapból hosszú szóval én drámai hatást egyik szempillaspirállal sem érek el,de mondjuk lehet azért gondolom ezt mert már megszoktam,pedig más szokta mondani hogy milyen szép hosszú.

szerintem meg hosszít !és szépen elválasztja a pillákat,az a lényeg hogy miután kiveszed a tubusból a nagyját kend le a tubus szájánál,így nem fog csomósodni.A maybellien spirálok amúgy egész jók!

de láttam a zöld színű testvérét is,na hogy mi a különbség a kettő között azt nem tudom:P

2010. ápr. 23. 21:21
 7/8 anonim ***** válasza:

jah és 10ből 10 bebeeee

20/L

2010. ápr. 23. 21:23
 8/8 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem jött be semmilyen szinten,bár ennél is vettem már rosszabbat!:) Én egy 3-at adnék 10-ből.=/
2011. márc. 6. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!