Megéri ezeket a high-end sminkeket megvenni?
Chanel púder, rúzs, YSL, Dior korrektor, Guerlain bronzosító, Bobbi Brown, Mac pirositó.
Nem mindet szeretném egyszerre. Csak kíváncsi vagyok nektek beváltak-e. Valamint szempillaspirált, és szemhéjfestéket keresek pl.: Chaneltől.
Nekem nincsenek ilyen cuccaim. :)
De olvasd a kremmania.hu-n a véleményeket róluk, rengeteg van.
MAC-től nekem van primer, alapozó, fixáló, rúzs, Bobbi Brown-tól korrektor, pirosító, szemöldökfixáló, púder, és nekem mind bevált. (Utóbbitól a bőrápolási termékek is nagyon bejöttek.)
Egyszer próbáltam egy Dior spirált - vagyis többször ugyanazt - és nem jött be. Szerintem spirálból mindegy, milyet veszel, ha jó a technikád.
Szerintem nem feltétlen. Mondjuk a MAC sincs egy kategóriában a Gurleainnel, a Guerlain jóval drágább.
Szerintem szempillaspirált fölösleges drágán venni. 3-6 hónapig jó, én pl nem használok el 3 hónap alatt egy szempillaspirált, 3 hónap után kidobom őket, ami egy 2000Ft-os spirálnál ok, de egy 8-10ezresnél már nem, viszont 3hónap után a szememre se kenném már fel, érted.
Ha limitált pénzed van ilyesmire, akkor nézd meg, mi az, amiket sűrűn használsz. Én hétköznapra alig festem a szemem, hülyeség lenne megvennem drága szemhéjpúdert, mikor kb csak havonta 2-szer kenem fel, ha elmegyek bulizni. De pl. alapozót vagy korrektort majdnem minden nap használok, én személy szerint akkor már inkább abba fektetnék be. A kedvenceim a rúzsok, abból is inkább vennék drágábbat, mint mondjuk szemtusból pl.
A MAC rúzsokat szeretem, a Chanel rúzsok is nagyon jók. A Chanel alapozókat nem venném meg, nagyon sok bennük az illatanyag, én meg ilyasmit nem kenek az arcomra.
Ezek közül csak MAC termékeket próbáltam (pirosító, rúzs), szerintem nagyon megérik az árukat. Volt Lancome szempillaspirálom is (a sima Hypnose), ez a valaha volt legjobb spirálom, tudom ajánlani ezt is.
Egyébként, bár nem próbáltam Chanel szemhéjpúdereket, de szerintem szemhéjfestékek terén inkább egy jó szemhéjpúder-alapozóba érdemes befektetni (pl. MAC, UD, Milani - utóbbi nem is drága, de simán vetekszik a minősége néhány high-end márkáéval), mert ha az megvan, akkor teljesen mindegy, mit kensz rá, bármilyen árkategóriájú szemhéjpúdert tartóssá tesz.
Ha tellik rá, persze hogy megéri megvenni, mivel a minősége magasan veri a Lorealt meg a többi olcsó vicik-vackot.
Ha nem tellik rá, akkor a kérdés felesleges volt.
Nekem beváltak, de én egy másik alapozót használok LaPrairie a neve, és nagyon drága, rengeteg hidratáló van benne, szép fényes a bőr tőle, de nem 20 éveseknek való.
Szemspirálból olcsót sosem veszek mert bűzlik, erőteljes vegyszer szaga van, amit nem bírok.
A Lancome Hipnose Drama nagyon jó spirál és évek óta 10 ezer forint az ára, semmit sem emelkedett.
Én egy 4 hónap alatt kikenem.
De ha nincs olyan jövedelmed, akkor felesleges ezekben a dolgokban gondolkodnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!