Tesztereket hogyan próbáltok drogériában?
Pl rúzst teljesen felkenitek, vagy csak egy kis csíkot? Alapozót hova kell kenni? Nyak, orca, áll stb. ?
Mivel mossátok le??
Egy piros rúzs nem jön le zsepivel.
A jobb helyeken raknak ki lemosót. A jobb helyeken egy sminkes is segít (pl. Mac).
Úgy vagyok vele, hogy annyira szarok a fényviszonyok egy ilyen helyen, hogy szerintem teljesen lutri egy alapozó kipróbálása, a rúzsok, körömlakkok színe is teljesen más, mint természetes fénynél. Nem nagyon szeretek színes cuccokat DM-féle helyeken venni pont ezért.
Csak a kézfejemre kenek, hogy jobban lássam a színét.
Pl. rúzst az ajkamra nem tudom felkenni, mert ugye nem lenne higiénikus.
Szokott kint lenni törlőkendő, amivel le lehet mosni.
Ha nem találom, akkor előveszek egy zsepit.
A rúzst a kézfejemre teszem, egyébként mostanában a DM-ben és a Müllerben (meg talán a Rossmannban is) szoktak lenni törlőkendők a sminkállványok mellett, azzal szedem le a rúzst. Alapozót nyakon szoktam tesztelni, de azt mindig megnézem természetes fényben is, mielőtt megvenném, mert elég rosszak a fények az ilyen üzletekben.
Ha a MAC-ben járok, akkor a rúzst fel is szoktam kenni az ajkaimra, hiszen előttem fertőtlenítik őket a lányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!