Szerintetek melyik nyakpánt jobb?
A stílusom olyan... goth... szerű. konkrétan a "magassarkú csizma-combzokni-fodros szoknya-fűzős felső"től az "acélbetétes-szakadt farmer-gatyalán-trikó"ig terjed.
Tudom manapság az ilyen nyakpánt kb azt jelenti hogy "doktorim van f..zszopásból" de a magamfajtáról úgyis az a sztereotípia hogy drogos szóval rosszabb már nem lesz :D
Alapból több nyakláncot is hordok, most az elsőt de a második is megtetszett most hogy felpróbáltam, olyan... letisztultabb.
'Tudom manapság az ilyen nyakpánt kb azt jelenti hogy "doktorim van f..zszopásból"' - már miért jelentené azt? lol. mostanában ez a divat és kész, nekem is van, mert tetszik, de semmi köze a ku rvasághoz vagy ilyesmihez.
kérdésre válaszolva: nekem csak a 2. tetszik, az 1. csúnya és nagyon erőltetett is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!