Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Avon Super Shock vagy Maybelli...

Avon Super Shock vagy Maybelline Smoky Eyes?

Figyelt kérdés
Melyik a jobb alkalmi spirálnak?
2016. szept. 12. 13:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Inkább Maybelline.
2016. szept. 12. 14:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem az Avon csapnivaló sminktermékekben. Maybelline.
2016. szept. 13. 09:39
 3/4 anonim ***** válasza:

Super Shock, személyes kedvenc. Régebben én is kipróbáltam egy csomó szempillaspirált Rossmannból, DM-ből. Amióta AVON-ozom, Super Shockot használok, és milyen érdekes, hogy olcsóbb, de jobb. ELlentétben a más márkás termékkel, ami pár hét után megbüdösödik, összecsomósodik, beszáraz és kifogy. És nem, nem én vagyok a béna, hogy nem zárom vissza stb.

Sokan mondják, hogy szar az AVON, meg ilyenek. Hát nem. Sőt.....

2016. okt. 6. 15:26
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nekem sincs bajom az avonos termékekkel, sőt, többnyire azokat használom. Régebben volt már egy maybelline spirálom, és imádtam! A smoky eyes pedig valamiért nagyon áhított, csupa jót hallottam róla. Ugyanakkor a super shockról is, és fele annyiba kerül. Végül a super shock lett, és igazán nem csalódtam benne! Nagyon szép pillákat csinál, érdemes volt kipróbálni. De ha kifogy, szerintem a smoky eyes lesz a következő, nem mondtam le róla teljesen :)

2016. okt. 8. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!