Essence szemceruza jó?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 22. 16:32
1/7 anonim válasza:
Szia!Nekem van rendes szemceruzám az nem valami jó mert nem igazi fekete színe van, de van tekerős is az viszont nagyon jó nem kenődik el s nem folyik le.Inkább vegyél tekerőst.
2/7 Esme.avantgarde válasza:
Nekem rendes ceruza van fekete-fehér, de a fekete nagyon kenődős. Füstös szemhez viszont nagyon jó ;) 17/L
3/7 anonim válasza:
SZijja!én már rengeteget kipróbáltam de az essence jött be a legjobban!:Dvan 11 árnyalat ha ez segít!egy próbát megér..;)
4/7 anonim válasza:
essence cuccok nagy szarok..én már smink, cip ruha téren is rájöttem, hogy inkább megveszem egyszer a drágát és a jót, mint többször az olcsót és a rosszat... pl. vegyél egyszer egy essence szemhéjpúdert 400 Ft-ért...kend ki magad.. utána vegyél (mondjuk ami még olcsóbb fajta>>>) egy Rimmel szemhéjpúdert (nekem olyan van ami egyszínű - nekem fekete van és egy másik ezüst- és ilyen kis korona van a közepén) na próbáld ki ezt is...hát a rimmel jobban meg is fogja a szemedet, illetve tartüsabb is sokkal...
5/7 anonim válasza:
nem akarok kötözködni,de szerintem valaminek a minőségét nem mindig az ára szabja meg.Nekem voltak/vannak márkás smink cuccaim,amik sz@rt se érnek és van olyan is,amit a 100ft-osban vettem és jobban tart,mint bármilyen eddigi drága cucc,persze mindez fordítva is igaz.Másrészt nézzük azt,hogy nálunk pl a cora-ban akár 2000-2500ft-al olcsóbban lehet márkás dolgokat(L'oreal,stb)venni,mint dm-ben,rossmannban,szóval gondolhatod,hogy nem valami drága az előállításuk,ha a boltnak még így is megéri eladni...főként a márkát fizeted meg.Szerintem jók az essence termékek,nem hinném,hogy olyan nagy különbség van közte meg egy full márkás termék között.De ha ajánlhatok valamit,akkor fodrászkellékesben érdemesebb beszerezni ilyen cuccokat,igaz,ott is vannak elég drágák,de még mindig olcsóbbak,mint a világmárkák és állíthatom,hogy 1000x jobb minőségűek bármelyik drogériás sminknél.Én vettem a múltkor egy 3 színű szemhéjpúdert,olyan erős,hogy még vízzel sem jön le.Egyébként meg gondoljatok a Miss Sporty márkára-párszáz ft-os cucc volt,amikor bejött,aztán népszerű lett,sokan vették és lassan már ott tart mint egy Manhattan vagy bármi más.
6/7 anonim válasza:
nekem nagyon tetszenek a szemcerkái, főleg a tekerős fekete és a tekerős barackos színű. Tartós, van amelyik csillógós, olcsó, és nagyon pigmentált. Szerintem ennél több nem kell egy szemcerkában...:D
7/7 anonim válasza:
Én a fekete long lasting-ot használom és nagyon jóó. Simán veri a maybellinet, mert nem kenődik el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!