Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi a tapasztalatotok kínaiban...

Mi a tapasztalatotok kínaiban vett sminkekkel?

Figyelt kérdés
én egyszer vettem egy szemhéjpúdert és nagyon szép színű volt... Érdemes ott vásárolni vagy kukában végzi? Mit ajánlotok, és mit nem?
2010. ápr. 22. 12:46
 1/9 anonim ***** válasza:
Azoknak lehet hogy szép a színük de szörnyűek szerintem. Ráadásul tesztelve sincsenek. Inkább vegyél Miss Sporty-t az nem is drága meg jó minőség is =) vagy a DM márkája a She is jó vagy a Rossmannban az Essence.
2010. ápr. 22. 12:53
 2/9 anonim ***** válasza:
Soha ne vegyél sminket kínaiaktól , aluljáróban és 100 ft-os boltban. Ezt ne feledd, én már ráfáztam.
2010. ápr. 22. 13:03
 3/9 anonim ***** válasza:
Egyetérek!Nagyon rossz minőség.Tönkre teheti a bőröd.
2010. ápr. 22. 13:04
 4/9 anonim válasza:
Egyszer vettem kínaiban szemhéjpúdert,azért mert tetszett a színe,mindkét szememen árpa lett tőle!
2010. ápr. 22. 13:09
 5/9 anonim válasza:
Én megértem, hogy az emberek többségének nincs pénze, de ilyeneket miért kell spórolni? Illetve sok lehetőség van, hogy spórolj, igyényelj a DMbe pontgyüjtő kártyát, gyűjts rá pontokat amiket később kedvezményekre válthatsz be. Én pl. most kaptam postán a DMtől kuponokat, fél áron vehetek egyes Loreal, Maybelline sminkcuccokat! AZ ilyenek érdemes kihasználni!
2010. ápr. 22. 13:25
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Én szoktam ott vásárolni. Vannak jók,és rosszak is.

Nos amit soha ne vegyél ott az a szemceruza. Egyáltalán nem fognak,tapasztalat.

Szájfényekkel az a gond h rászáradnak a szádra,így cserepes lesz:S.

Szemhéjpúderok nekem tetszenek. Még gond nem volt belőlük,de lehet h később lesz(remélem h nem).

Amit szeretek az a körömlakk. Ott vannak olyan színek amiket üzletben nem találok,de viszont ezek is hamar lekopnak.Ja és vásárlás előtt nézd meg h nincs e beszáradva!

Az alapozót,púdert meg sem említem,olyat soha ne vegyél ott. Az már tényleg tönkreteheti a bőrt.

Néhány spirállal is meg vagyok elégedve. Volt egy-kettő ami szépen megnyújtotta a pilláimat:D -de azért vigyáz velük!

Asszem ennyi. Összességben nem valami előnyös dolgok,de ha másra nincs pénz,megteszi ez is.

2010. ápr. 22. 14:45
 7/9 anonim ***** válasza:
az Asia Centeres sminkek azok nem rosszak, még szemcerkában sem csalódtam.
2010. ápr. 22. 16:26
 8/9 anonim ***** válasza:
Valaki írta, hogy csak szemceruzát ne. Pont azt? Én csak szemceruzát vásárolok az Ázsia Centerben, de évek óta csak ott, tökéletes, nagyon erősen fog, nem kenődik el, tökéletes.
2011. ápr. 27. 20:21
 9/9 anonim ***** válasza:
De vicces, én 250 forintos púdert használok 2 éve, és még mindig gyönyörű a bőröm. Mondjuk lehet az egészséges táplálkozás miatt is, a púder csak arra kell, hogy ne legyen piros az arcom:D
2011. ápr. 27. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!