Ragyogj-parfum.hu miért ennyire olcsó?
Figyelt kérdés
Olcsó parfümök is vannak, szerintem azokból nem is létezik hamisítvány, szóval kétlem hogy hamisakat árulnának.2016. szept. 7. 21:15
1/7 anonim válasza:
A legtöbb parfüm az olcsóbb kategóriába tartozik.Nem kerülnek kevesebbe,mint a drogériákba.
2/7 A kérdező kommentje:
Hát én néztem egy NafNaf parfümöt, az a dm-ben 10500.- volt, itt pedig 5 ezer.
2016. szept. 8. 00:43
3/7 anonim válasza:
Az összes online parfüméria olcsó(bb), a drogériák és parfümériák azok amik drágák. Ott ugye van bérleti díj, ötször annyi alkalmazott, raktárkészlet (online üzlet megteheti hogy csak azt veszi meg amire rendelés jön, bár szerintem ez nem korrekt eljárás).
4/7 A kérdező kommentje:
Jó, akkor mondom máshogy. Az általam választott parfümök iparfumeria.hu-n is sokkal drágábbak. Meg azt értem, hogy olcsóbbak, mint drogériában, na de fele annyiba kerül?
No mindegy, köszi a válaszokat. :)
2016. szept. 8. 10:55
5/7 anonim válasza:
Drogériához képest a félár, harmadár reális.
Az iparfüméria meg az online üzletek közt drágának számít.
Van egy olyan oldal hogy fragrantika.hu, ami szerintem ugyanaz mint a ragyogj-parfum.hu (ugyanaz a cím). Mondjuk ez általában nem jelent jót, hogy két néven árulja ugyanazt :s. De a fragrantikánál már vásároltam tesztert, erdetiek voltak.
6/7 A kérdező kommentje:
Én is nézegettem azt az oldalt, furcsálltam is, hogy a szöveg is ugyanaz.. Én NafNaf és Pussy Deluxe illatokat néztem.
2016. szept. 8. 21:14
7/7 anonim válasza:
marha egyszerű: szolvák cég, szlovák áfával ;) hát ennyi a titok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!