Szerintetek megéri ez a parfüm 800 ezerért?
www.iparfumeria.hu/roja-parfums/roja-parfum-unisex/
gondolom egy ilyen drága parfüm egy magamfajta átlagos kinézetű pasit tökéletes csúcspasivá tesz, akinek ha megérzik az illatát, minden nő szétteszi a lábát :D (az nem baj, hogy ezt az illatot 2 ezer forintból is összelehet hozni) de most tényleg, nem értem, egy parfümöt nem az üvege miatt veszünk, ez nem egy autó, az illat a lényeg, a dobozát senki se látja! akár egy 200 forintosnak is hihetik márpedig az illatáról hiába mondod hogy hát ez majd egy millióba került :D
Van mas is amire bbuknak a nok!
Probald ki az American Bank diamond plasztik kartya illatat!
Hagyjuk már ezt a pacsulizást, a pacsuli szó jelentése nem parfüm, hanem ez egy növény neve, ami gyakori parfüm alapanyag.
A kérdésben szereplő parfümben aranylemezkék vannak.
Állítólag nem azért hogy az értékét növeljék, hanem azért hogy kihangsúlyozzák, hogy ebben a parfümben az arany a legolcsóbb alkotóelem. Hogy ez igaz-e vagy sem, azt nem tudom. De pl az a bizonyos tölgymoha bár gyakran szerepel parfümök illatjegyei között, sosem természetes eredetű (kivéve régi parfümökben), mert egy szabályozás allergénnek minősítette - nem így ebben a parfümben, ha minden igaz a Roja háznak sikerült a tölgymoha olajból kivonni az allergén összetevőt, csak azért hogy ezt a presztízsértékű összetevőt újra használhassa.
Szóval itt inkább arról van szó, hogy egy eleve magas árfekvésű parfümöket gyártó ház csinált valamiféle csúcsterméket. Ha jól sejtem ez árban még a korábbi legdrágább Clive Christiant is veri (bár nem emlékszem az mennyibe kerül, lehet hogy nem), szóval van esetleg valamicske hírértéke a dolognak, kap némi reklámot a ház.
"gondolom egy ilyen drága parfüm egy magamfajta átlagos kinézetű pasit tökéletes csúcspasivá tesz" - Ezt rosszul gondolod, a parfümöknek nem ez a célja, a gyártónak meg még kevésbé. A szomszéd átlagos kiscsaj se lesz bombázó csak azért mert felvesz egy piros talpú magassarkút.
Tehát ha ennek reményében vennéd meg, akkor biztosan nem éri meg. Ha más miatt, akkor ki meg ki tudja.
Heló!
Egy valódi, tényleg kiváló minőségű parfümön érződik, hogy az nem valami divatpacsuli. Egy iylen parfömnből nagyon nagyon kevés is elég, és egész napig kitart.
Egy odlog ,hogy ehhez hasonló illatot 2000 ft-ból ki lehet hozni, de az se nem tart olyan sokáig - sőőőőőt -, se nem olyan illatú, mint az eredeti, amit másolni próbálnak, arról nem is szólva, hogy ahogy telik az idő, hogy oszlik el...
Egyébként az sokkal "viccesebb", hogy amit 5000-7000ft-ért megvehetsz, az 40000-50000ft-ba is kerülhet, ha rányomnak egy híresnek számító nevet - Lacoste,Boss...
nem azért kérdeztem, mert vennék ilyet, őrültség lenne, max ha milliomos képes ilyenre
egyébként szóba került, hogy mennyit dob az illat értékén a márka neve, nos van egy márka, amit én használok, a Guerlain, ami neves parfümgyártómárka, viszont ár/érték arányban kiváló, van pár parfümjük, amik "luxus illatok" szerintem, 15 ezerért, és kizárt hogy olcsóbban találsz olyan minőségit. De a Lacoste, Hilfiger, CK és a bandája abszolút nem ilyen, na olyan illatokat tényleg szerzel akár egy 2 ezresé is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!