Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogy sminkeljek fényvédőre?

Hogy sminkeljek fényvédőre?

Figyelt kérdés
A bőröm hámlasztás alatt van, ezért fényvédőt kell használnom. Reggel azonban nincs idő, hogy beszívódjon rendesen. Próbáltam úgy is, hogy a már sminkelt bőrre kentem, de nagyon csúnya lett. Szóval hogy használjam a kettőt együtt?
2016. szept. 1. 20:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Felkened a fényvédőt és rásminkelsz. Én így szoktam... nem várok közte semennyit.
2016. szept. 1. 22:12
 2/3 anonim ***** válasza:

Mindig kéne fényvédőt használni.

5 perced csak van. Én is úgy csinálom, hogy arcot mosok, bekenem, fényvédő, ez megvan két perc alatt. Amíg beszívódik, addig fogat mosok, eszem, akármit csinálok.

2016. szept. 1. 22:30
 3/3 Sunshinedoll ***** válasza:

Érdemes nem csak hámlasztáskor fényvédőzni, hanem minden nap.

Kend fel reggel ébredés és arcmosás után a bőrápoló cuccokat + fényvédőt. Aztán menj igyál egy kávét, reggelizz, moss fogat, öltözz fel, és sminklej utána. Én így szoktam. Ez kb 10 perc, ha van reggeli, akkor 15 is, az alatt csak beszívódik. Ha a fényvédő nagyon zsíros, akkor próbálj keresni egy könnyebb állagút, ha van rá lehetőséged.

2016. szept. 2. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!