Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A Rossmannban vagy a DM-ben...

A Rossmannban vagy a DM-ben van olyan körömlakk, ami olyan matt, mint a képen látható?

Figyelt kérdés
[link]

2016. aug. 27. 15:32
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja és milyen márkájút ajánlotok, nektek mi jött be?
2016. aug. 27. 15:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Néhány márkának van mattosító fedőlakkja, azt érdemes keresni. Én pl. Lovely-sat találtam azt hiszem a Rossmannban. De elég hamar lekopik.
2016. aug. 27. 16:31
 3/5 anonim ***** válasza:

Sajna ritka az ilyen, de van olyan fedőlakk, ami matt. Tehát bármilyen színt lemattíthatsz vele. A Lovely-nak van pl., a tesóm minden lakkot lemattít, és neki ez bejött.

De ha ez nem, akkor Avonban láttam matt feketét.

2016. aug. 27. 16:34
 4/5 anonim ***** válasza:

Avonban van ilyen fekete lakk.

Szépen fed és akár 7 napig fenn marad.

Ha veszprémi vagy és nincs tanácsadónőd nekem írhatsz ;)

Mary

2016. aug. 27. 23:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Miss Sporty Check Matte körömlakk 002 - 7 ml 599ft több színben. Rival de Loop Young Nail Colour körömlakk, 35 Gentle affair - Matt-Look - 9 ml 499ft ez is. L'Oréal Paris Color Riche Le Vernis 915 Matte körömlakk - 5 ml 1049 ft Kedvedért.
2016. aug. 29. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!