Milyen olajat használjak sminklemosónak?
Figyelt kérdés
Hallottam róla, hoyg lehet boltban kapható növényi olajokat sminklemosásra használni, pl szőlőmagolaj, melyeket olcsóbb beszerezni, mint a hagyományos sminklemosókat és hatékonyabbak, több időre elegendőek.
Ti melyiket használjátok/ajánljátok?
2016. aug. 27. 10:05
1/5 anonim válasza:
Lehet hogy hallottál róla de el kell keserítselek, hazudtak. Vagy ha le is szedi a sminket az olaj, az olajat nem szeded le egy hamar az tuti xD olivaolajas arcpakolást próbáltam mert "hallottam róla". Hazudnak az emberek :(
2/5 anonim válasza:
Jah és az arcbőrödről könnyen leszedi a sminket a szódabikarbóna. Na de hát azt a szemedbe nem túl szerencsés belekenni szóval nemtudom. De ez szem körül tényleg jó. Én a szemfestékre sima bolti arclemosót használok
3/5 anonim válasza:
olivaolaj én mindig azt használom. Első a sminkelmosás, olivával, majd áttörlöm az arcom tonikkal és tádáá tiszta
4/5 anonim válasza:
Az első nem tudom miről hadovál..
Kókuszolaj! Én azt használom, és egy húzással lejön a smink.
5/5 anonim válasza:
kokuszolaj :)csodákra képes, utána arcot mosol, tonizálsz és alvás :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!