Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Egy MAC rúzs megér 6100 forintot?

Egy MAC rúzs megér 6100 forintot?

Figyelt kérdés
2016. aug. 22. 15:53
 1/9 anonim ***** válasza:
igen,mert sokkal jobb minőségűek.
2016. aug. 22. 16:21
 2/9 anonim ***** válasza:

Igen!

Nézd csak meg az összetevőket, tartósságot, minőséget stb.

2016. aug. 22. 16:46
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is megéri.
2016. aug. 22. 17:48
 4/9 anonim ***** válasza:
5%

Krémmánián vannak negatív tapasztalatok is erről a rúzsról. Sokan istenítik, de van, aki szerint nem olyan jó.

Én személy szerint nem venném meg... ezen az áron 2-3 db jó rúzst lehet már kapni.

2016. aug. 22. 18:36
 5/9 anonim ***** válasza:
4%
Nem szeretem a MAC rúzsait, tele is vannak ólommal. Inkább Clarins rúzst ennyiért ami jobb minőségű is és exkluzivabban csomagolt.
2016. aug. 22. 19:03
 6/9 Sunshinedoll ***** válasza:
Nem mindegyik. A különleges színek, meg a tartós formulájúak igen, mert azok ritkák, de a többi pótolható szerinte.
2016. aug. 22. 23:00
 7/9 anonim ***** válasza:
Igen. Nagyon jók a színek, szinte minden olcsóbb rúzs csak nyanya rózsaszín színekben van.
2016. aug. 23. 00:27
 8/9 anonim ***** válasza:
Igen, főleg a matt rúzsaik. A Russian Red pl. számomra a világ legjobb rúzsa.
2016. aug. 23. 10:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Meg. Nyár elején vettem a Please Me árnyalatot, nagyon tartós ( a legjobb ideje 6 óra, evéssel, ivással együtt ), nem kenődik, ha kopik akkor azt egyenletesen teszi és nem feltűnően. Emellett nagyon szépen kiemeli az ember ajkait és hiába matt engem nem szárított, pedig száraz bőrű vagyok.
2016. aug. 29. 00:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!