Üres szempillaspirált vettem? (többi lent)
Mivel már kezdett elfogyni a régi szempillaspirál, elmentem a rossmannba újat nézni. Meg is vettem rögtön 3 különbözöt. Rá egy hétre el is kezdtem használni, de csak akkor vettem észre hogy teljesen üresnek tünik a szempillaspirál tubus. Alig jött ki belöle valami és nagyon száraznak tünt a kefe is. És ráadásul szokásom szerint nem az elsö darabot kapom le a polcról, hanem a másodikat vagy a harmadikat. Elökaptam a másik kettöt is, es ugyan az volt a helyzet. Már a boltban nagyon könnyünek érzödött a tubus, de akkor eszembe sem jutott volna hogy nincs benne majdnemhogy semmi.
Ma voltam újra egy másik rossmann üzletben, és majdnem az összes tubust végigtaperoltam, és megnéztem, a legtöbbnél ugyanez volt a helyzet. Vettem 2 olyat, ami legalább egy kicsit is úgy érzödött, hogy van benne valami.
Veletek volt már ilyen? Van erre magyarázat?
Én is a miss sportyt, meg a lovelyt szeretem :)
És ezeket vettem elöször:
-lovely false lashes
-miss sporty pump up booster
-rival de loop young volumen
Ma meg ezeket:
-rival de loop mega lash booster
-rival de loop absolute eyes
Ugyhogy be fogom rakni forró vízbe vagy egy csepp vizet rakok bele, hátha segít.
Ha igen, akkor nagyon fel vagyok szerelkezve szempillaspirállal :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!