Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért hordanak már a fiúk is...

Miért hordanak már a fiúk is női válltáskákat?

Figyelt kérdés
ugyanis csak ki kell állnom a sulim melletti buszmegállóba és már ferforul a gyomrom _:X_
2008. szept. 30. 14:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
<EMBED SRC=" [link] flashVars="id=1001451&hd=true&hi=false" WIDTH="180" HEIGHT="400" NAME="poller_export" ID="poller_export_1001451" WMODE="transparent" TYPE="application/x-shockwave-flash" SWLIVECONNECT="true" PLUGINSPAGE=" [link]
2008. okt. 1. 08:49
 12/18 anonim ***** válasza:

Hát ezért. Érdemes megnézni csak ezt az oldalt!

[link]

2008. okt. 1. 08:50
 13/18 anonim ***** válasza:
61%

Megnéztem az oldalt. Borzasztó, de azért jó látni, hogy sok nő nem bukik a metroszexuális köcsögökre. Szerintem mindig lesznek olyan pasik, akik normális férfiként fognak viselkedni, mindenféle borotva , csillivilihülyeség nélkül, úgyhogy mindenki megtalálja a párját:)

Na meg azért a szülő is sokat tud tenni, hogy a hülye kölkét a jó irányba lendítse.

2008. okt. 1. 08:57
 14/18 anonim válasza:
a fekete koromlakknak es a szemfesteknek semmi koze a buzikhoz....ez egy stilus amit a mai fiuk 14-18 eves korba hasznalnak aztan majd kinovik kulomben van akin tok cool
2008. okt. 4. 15:12
 15/18 anonim válasza:
Egy férfi, aki táskát hord nem női! Nekem is van ilyen válltáskám, ha elmegyek vhova belepakolom a mobilom stb. Egyébként a Camponába egy csomó helyen lehet venni férfi válltáskát.
2008. okt. 5. 08:26
 16/18 anonim ***** válasza:
49%
Sajnos egyre több ilyen ratyi szar ember van... Ilyenkor én szégyellem magam hogy magyar vagyok. Ősapáink mit szólnának ha ezt látnák? SZÉGYEN ! Én fiam ilyet csinálni szétverném a fején a lada kardánt...
2008. okt. 6. 10:03
 17/18 anonim válasza:
Nos, az előttem szóló figyelmét felhívnám arra, hogy ősapáink több ékszert viseltek magukon, mint az összes feleségük egyszerre... és ez a minél magasabb rang jele volt. Tehát nevesebb ősapáink ilyenformán jóval metroszexuálisabbak voltak a maiaknál. De, ha már itt tartunk, fontos lenne az is, hogy a mai lányaink megtanuljanak például főzni idejében, avagy ne a táskadivatban találják meg nőies mivoltukat és talán nem a férfiakra kellene bízni a női feladatokat, illetve nőkre a férfiakét...
2008. okt. 18. 11:37
 18/18 anonim ***** válasza:
mert az a divat,persze máár ha elmész 1 boltba[pl.converse] több a férfi válltáska mint a női ..
2009. aug. 5. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!