Van olyan magyar oldal, ahol ilyen ékszereket lehet rendelni?
Figyelt kérdés
Nagyon sok ékszert találtam ezen az oldalon, ami tetszik, de nem beszélek angolul, és inkább rendelnék magyar oldalakról.
2010. ápr. 18. 22:13
2/7 anonim válasza:
Megneztem a meskat.Haaat...csupa bovli.Tan ha ket darab volt amit felvennek.
3/7 anonim válasza:
Kedves Kérdező: eszméletlen milyen ékszerek vannak itt. Engem is érdekelne, hogy ilyen ékszerek hol kaphatóak.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, én is megnéztem, nem ilyesmikre gondoltam. Várom a további válaszokat.
2010. ápr. 18. 22:33
5/7 A kérdező kommentje:
Ugye Kedves 22:33-as. Nagyon szépek, egyediek, és az áruk is nagyon jó. Remélem van ilyen magyar oldal is. :)
2010. ápr. 18. 22:34
6/7 anonim válasza:
7/7 anonim válasza:
hát.. "olyasmik" :D
egyébként, ha elmész ékszer készítőhöz, ott megmutatod mit szeretnél és megcsinálja ezüstből. Az szerintem nem olyan drága, bár utána kell nézni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!