Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit tehetnék? Sürgős!

Mit tehetnék? Sürgős!

Figyelt kérdés

14 éves vagyok,múlthéten voltam a dm-ben szemhéjtust venni. Úgy vagyok vele, hogy a drágább biztos jobb, ezért megvettem a Rimmel London Scandaleyes Jumbo Liquid nevű filces szemhéjtusát. /1800ft volt/ Gondoltam hogy ez milyen jóó,merthogy ez volt az utolsó és biztosan elkapkodták.. Hát a fenéket. Hazaértem és egyből leteszteltem, elsőre jónak látszott, aztán pislogtam egyet és fele a szemhéjam tetején landolt.Többször is próbálkoztam de mindig ugyanaz lett az eredmény..hiába vártam kicsit hogy megszáradjon. Kétségbe vagyok esve,mert a hétvégén egy közeli hozzátartozóm esküvőjére megyek, szóval gondoltam mint koszorúslány kicsit feldobom az arcomat egy kis sminkkel. De hát a szerencse nem mellettem áll. Mit tegyek? Kidobni nem akarom, mert akkor tényleg kidobtam azt a pénzt..meghát jelenleg újra sincs pénzem, a tesóménak meg az ecsete katasztrófa, szóval azt sem tudom használni. Mit tegyek rá hogy ott maradjon ahol kell?

Ui.: mielőtt bárki belémkötne hogy 14 évesen sminkelek, elmondom hogy nem szoktam sminkelni, kb egy évben ha van 5-ször valami jeles alkalom. Amúgy, köszönöm a válaszokat előre:)

2016. aug. 9. 22:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Csukd be a szemed, amíg teljesen meg nem szárad, mert egyébként fel fog kenődni. Megpróbálhatod egy kis fekete szemhéjpúderrel vagy sima púderrel is fixálni, hátha úgy jobban ott marad.
2016. aug. 9. 23:06
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, mindenképp megpróbálom :)
2016. aug. 10. 10:17
 3/3 anonim ***** válasza:

Kérj anyukádtól, barátnődtől kölcsönbe.

De amúgy nem is fontos a smink. Szebb a természetes arc. Vagyis én vonzóbbnak látom azokat a lányokat akik nem kenik tele az arcukat mindennel

2016. aug. 10. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!