6-odik osztályban milyen iskolatáskám legyen? L/13
Főként az első kommentelő figyelmébe ajánlom, hogy ilyen fiatalon nem kéne válltáskában cipelni a dögnehéz könyveket, mert tönkreteszi a gerincet.
Ami a kérdést illeti ebből kifolyólag szerintem mindenképp egy hátizsákot válassz.
Szia !
Most megyek hetedikbe .
Hatodik osztály elejèn válltáskám volt . Ne tudd meg mennyit szenvedtem vele pedig nagy volt.Fél év után meguntam. Utána váltottam egy katonai hátizsákra ami apukámè volt (évkozben nem akartam az egymillió boltot végig járni)Ahelyett hogy a többiek csúfoltak volna érte mindenkinek tetszett. Nagy volt és jól elfértem benne.Most vettem egy jó bagy Budmilos hátizsákot és egy pár évig azt hordom.
Semmiképpen ne váltáskát. Nekem is volt de egy hét után mást hordtam helyette, mert lehúzta a vállamat és zavart is ahogyan oldalt ott lógott.
Nekem Budmil, nagyon sötétkék, 3 fakkos hátitáskám van. Az legelején sötétlila és szürke kockák vannak. Minden elfér benne és nagyon jól néz ki, de emelett egy olyan elöl 2 kicsi fakkos, most elterjedt kis táskát szoktam vinni, ebben személyesebb dolgaim vannak ( telefon, fülhallgató, rágó, lakáskulcs, diákigazolvány, Labello, korrektor stb)
Ridikül még ne, abba úgysem férne el minden cuccod.
Tornazsák kizárva :).
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!